Despre cei peste 6.000 de români și-au cerut cetățenia în micro-statul Liberland, la d10e

Despre cei peste 6.000 de români și-au cerut cetățenia în micro-statul Liberland, la d10e

Considerat de mulți o utopie, micro-statul auto-proclamat la granița dintre Croația și Serbia a primit peste 6.000 de cereri din partea românilor pentru acordarea cetățeniei în noul paradis, la puțin peste un an de la anunțarea lui.

Toți cei interesați pot afla în cadrul celei de-a 6-a ediții a conferinței d10e care a fost motivația lor, dar și cum poate contribui tehnologia blockchain la planurile dezvoltării unei noi națiuni. Alexander Borodich – Head of Liberland Economic Council, unul dintre cei 32 de speakeri internaționali ai conferinței d10e, va susține în data de 22 februarie o sesiune dedicată subiectului.

d10e este primul eveniment care pune la un loc toate perspectivele descentralizării și le comentează din punctul de vedere al investitorilor, mentorilor, inițiatorilor mișcării de libertarianism și tehnologiei trasând noi economii pentru viitor.

De la aplicații de telefon mobil care au misiunea de a combate foametea, până la monezi exclusiv virtuale ce pun într-o zonă de disconfort Băncile Centrale, participanții la conferința d10e se vor confrunta cu gândiri revoluționare și un mod cu totul inedit de a face antreprenoriat. Aflat la cea de-a 6-a ediție, conferința d10e ajunge în România pentru prima data între 21-22 februarie, după o călătorie începută în 2014 în centre de business ca Amsterdam, San Francisco și Singapore.

”Descentralizarea este mișcarea secolului XXI pe care instituțiile niciunui stat nu o vor putea controla. Pentru prima oară, nu doar mediul de afaceri, dar și cel public, și în special cel public, este pus în situația în care populația va avea alternative la orice.

Astfel, programele de guvernare ale viitorului trebuie să treacă de la abordarea unidirecțională, la cea participativă, colectivă. Chiar și ceea ce se întâmplă în ultimele săptămâni în România este un semnal puternic al noii gândiri, oamenii dorindu-și să fie implicați în decizii importante.” – Mike Costache, Co-Chair, d10e și Managing Partner, KrowdMentor.

Pe lângă temele inovative și subiecte care îi vizează în mod direct, participanții la conferința d10e vor avea acces la experiența unor nume grele ca: John McAfee – CEO, MGT Capital Investments, Brock Pierce - Managing Partner, Blockchain Capital & Chairman of the Bitcoin Foundation, Crystal Rose – Co-Founer, Sensay, Jason King - CEO, Unsung, Alexandru Petrescu – Romanian Minister of Economy, Ned Scott – Founder, Steemit, Daniel Dabek – Founder, Safe Exchange, Dragoș Roua – Online Entrepreneur, Antonio Eram – Founder, MobilPay, Diana Biggs – Entrepreneur & Global Consultant și mulți alții. MC-ul evenimentului va fi Naomi Brockwell – actriță, producător de film și opera singer, cunoscută publicului larg pentru documentarul ”Bitcoin: The End of Money as We Know It”.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related