[Publicitar OST] Viata de copy a Irinei Tanase (FCB) este traita in ritm de bumti-bumti

[Publicitar OST] Viata de copy a Irinei Tanase (FCB) este traita in ritm de bumti-bumti

Cu toate cate vin peste noi in ultima vreme, trebuie sa retinem macar asta: o zi in care nu dansam este o zi pierduta. Pentru cine nu e la curent cu ultimele citate strambe de pe facebook, se pare ca acesta ii apartine faimosului balerin german Friedrich Nietzsche. Nu vom reda zicerea exacta, ca sa nu parem din aia. Dar ati inteles. Si cum fara muzica nu exista dans, venim si astazi cu un playlist spumos. Si spumant. Si-un pic spamant daca v-ati saturat.

Copywriter la FCB si Top10-er la Scoala ADC*RO  (promotia 2016), Irina Tanase are piese numai una si una. In sensul ca unele se aseamana intre ele atat de mult, incat pare una si aceeasi. Man, I'm old!

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related