International School of Communication susţine cea de-a doua ediţie a programului avansat de comunicare

International School of Communication susţine cea de-a doua ediţie a programului avansat de comunicare

International School of Coummnication, în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management, va susţine în perioada 15-17 martie cea de-a doua ediție a programului avansat de comunicare. Cursurile sunt structurate pe o zi şi vor fi predate de expertul britanic în comunicare, Kelly Freeman. Elementul de noutate al acestei ediţii îl reprezintă modulul de comunicare internă care vine în completarea celor de event management şi PR strategic.

Trainerul celor trei module de curs este Kelly Freeman, expert în comunicare guvernamentală, cu 25 de ani de experientă în patru departamente guvernamentale şi ministere britanice. Kelly a fost Director de Comunicare în Departamentul pentru Mediu, Alimentaţie şi Probleme Rurale (Defra) şi a implementat proiecte de comunicare la nivel global pentru companii şi ONG. În toate proiectele, rolul ei principal a fost acela de a dezvolta strategiile de comunicare ale organizaţiilor şi de a contribui la strategia generală de comunicare.

Programul de training este structurat pe trei zile, în perioada 15-17 martie:

La curs sunt aşteptate persoane care vor să se specializeze în comunicare strategică, având oportunitatea de a învăţa de la cei mai buni profesionişti. Sunt aşteptaţi directori şi persoane de decizie din organizaţii, specialişti şi freelanceri, persoane care doresc să îmbunătăţească experienţa consumatorului prin programe de comunicare, angajaţi ai companiilor multinaţionale cu competenţe în domeniu.

Costul pentru un modul de curs este de 375 euro de persoană (TVA inclus) la care se aplică următoarele reduceri: Early bird  1 martie: 275 euro/ persoană/zi, Pachet 2 zile: 550 euro/ persoană, pachet 3 zile: 875 euro/ persoană. Achitând prin intermediul cardului bancar participanţii pot alege opţiunea de plată în 12 rate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related