Prietenii ii tot spuneau ca-i genial, iar el i-a crezut. Iuliu Pichler a facut "Puriu' Productions"

Foto: Silviu Gherman

Puneti-va centurile, doamnelor si domnilor, ca avem printre noi un tip cu simtul umorului supradezvoltat. N-o zicem noi, o zice chiar el. Noi cel mult ii dam dreptate, dar mai departe nu mergem. Tipul asta misterios, cu aplecare spre muzica si video, este Iuliu Pichler. Iar contributia sa la piata de entertainment din Romania este Puriu' Productions.  

Si ce face Iuliu cu "trustul" asta al lui? Buna intrebare. Rezumand in argou, face caterinca, ce altceva? Exagereaza, glumeste, filmeaza, maimutareste politicieni batuti in cap. A inceput treaba in vara anului trecut, pentru ca se saturase sa-i tot spuna prietenii cat de genial este. Ori geniul, daca n-are pagina si brand, meh.

Acum serios, umorul lui Iuliu este un pic altfel, asa cum el insusi o recnoaste in continuare. Va sfatuim sa va abonati la bufoneriile lui scurte si dese.

 

Background de smecher

Vorba cantecului:  "Mama n-a vrut niciodata sa fiu Superman dar nici sa ajung ca el smecher de cartier, mi-a spus intotdeauna sa am grija de mine, sa merg la scoala, sa fiu baiat de treaba" 

Nu am ascultat-o, am 11 clase. Si te rog da-mi pace cu fotbalul; daca vrei, putem vorbi despre muzica o noapte intreaga! [n. red. l-am chestionat fugitiv pe domnul Iuliu cu privire la preferintele fotbalistice, si iata ce raspuns primim. In-cre-di-bil]

 

Puriu' Productions

Bazele Puriu' Productions le-am pus la finele verii din 2016 impreuna cu un prieten foarte bun pe nume Andrei Harpa, datorita feedback-ului pozitiv acordat din partea prietenilor nostri de pe facebook si nu numai.

Majoritatea video-urilor sunt improvizatie si cei care apar in ele sunt persoane (prieteni) prezente in acel moment acolo, langa mine. 

Cat despre ajutorul primit, da, el exista. Recent, l-am cunoscut pe Voicu (cameraman), un tip in varsta de 21 de ani,  pe "film" cu mine, care stie ce sa faca cu o camera video.

 

Comediant sau actor?

Nici una, nici cealalta. Adica nu ma cred nici comedian nici actor, ma cred un om cu simtul umorului supradezvoltat. De ce? "Alta intrebare!". Cat despre relatia mea cu teatrul de care vreti sa stiti, de fiecare data cand ies in oras am drum pe langa Teatrul National din Cluj. Asta e relatia mea cu teatrul.

 

Umorul, arta

"Asta-i viata de artist, noaptea vesel, ziua trist".

Puriu' Productions este un proiect care se afla in continua schimbare. Umorul poate fi descris ca fiind meta-comedie, iar publicul vizat este cel care vede dincolo de umorul "obosit" promovat de majoritatea vloggerilor din Romania.

 

Colaborari

Pana la ora actuala colaborez cu Mircea Bravo care pentru mine e super om cu conceptii despre viata sanatoase, sa zic asa. Numele celor cu care am sa colaborez in viitorul foarte apropiat nu am sa vi le divulg, vreau sa va surprind, sunt super oameni si ei! ;)

In rest, io-s pe "carpe diem, baby!"Subiecte

Sectiune

DictionarRelated