Timbru de colectie pe Arthur Verona

Timbru de colectie pe Arthur Verona

Andrei Cohn anunta la sfarsitul anului trecut aparitia ultimei executii de pe panoul din Arthur Verona, proiect creativ colaborativ inceput in 2005, deschis oricui si-ar fi dorit sa-si spuna oful in vazul lumii. Intr-un soi de retrospectiva dedicata proiectului, Andrei vorbea despre nevoia de a-si resuscita patosul social (iar si iar), care a dus in final la oprirea proiectului. Poate nu-i deplasat sa zicem ca era o stare familiara, usor de inteles, si cu acoperire destul de larga. Dupa putin timp de la discutie, au urmat o ordonanta de urgenta data pe intuneric si cateva sute de mii de oameni iesiti in strada pe frigurile din ianuarie-februarie, nu doar in Bucuresti. Dupa vreo 3 saptamani de protest consecvent, ordonanta a fost abrogata. Dar succesul cu bataie lunga, spun unii, sta in regasirea civismului si deconspirarea falsului "eu nu contez". Ai zice ca starea aia de care vorbeam mai sus a inceput (macar) sa se evapore.

In nota asta, ajungem azi din nou pe Arthur Verona unde vedem ca panoul #rezista. Intr-un demers continuat de Leo Burnett Romania, cu un timbru in editie aniversara, stampilat cu data de 5 februarie, care arata "200.000 de lei" stransi in fata Guvernului Romaniei.

 

Pana aflam mai multe, o urare: sa tot vina primavara la toti filatelistii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related