[Mini-publicitate] Marius Rosu (GAV): Trebuie sa te raportezi foarte atent la lege, la propria constiinta si mai trebuie sa-ti "leamintesti" limbajul

Oficial, publicitatea nu are voie sa se adreseze direct copiilor. Asa ca produsele destinate lor, cauta drumul spre inima parintilor. O noua serie de reglementari in acest domeniu arata ca minorii cu varste intre 3 si 15 ani nu mai au voie sa apara in reclamele la alimente.

De altfel, publicitatea se foloseste de copii din ce in ce mai des in ultima perioada, spune Marius Rosu, Creative Partner GAV. Publicitarul este enervat de reclamele care indeamna copiii sa manance salam sau crenvursti. Este surprins de lipsa de etica profesionala. El vorbeste despre sensibilitatile de care trebuie sa tina seama publicitatea cand are de a face cu astfel de branduri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GAV

GAV is a leading Romanian independent communications company. After more than a decade of setting industry standards, including the first successful local cultural marketing business model, we introduced GAV... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated