Cu ce se mănâncă Pâine și Vin. Ne spune Raluca Șoșa

„Suntem un wine bar, cu o selectie de vinuri exclusiv romanesti, care face paine si flatbreads.” Asa defineste Raluca Șoșa unique selling proposition-ul Paine si Vin, unul dintre cele mai noi restaurante din Bucuresti. 

Echipa e aceeasi care a deschis in oras si se ocupa de Energiea si de Expirat Halele Carol. De data asta, ca parteneri, s-au alaturat si Irina si Vali Hristu (cunoscuti pentru proiectul PopUp Dinner). 

Pentru noul restaurant, s-au inspirat plimbarile prin Toscana si niste osterii de pe-acolo, unde-au (re)descoperit tihna si apropierea. Asta au vrut si ei sa avem in oras. „Stiam ca vrem tihna, apropiere si conectare. Stiam ca locul va fi cu si despre vin, cu si despre paine, cu si despre oameni.”

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Subiecte

Sectiune



Related