Good To Go, prima academie de startup-uri pentru studenți din România

Good To Go, prima academie de startup-uri pentru studenți din România

Știm că în România sunt tineri care au idei de business viabile, ce s-ar putea transforma în povești de succes. Știm că dezvoltarea unui start-up este o provocare pentru studenți și mediul educațional formal nu le oferă cunoștințele și instrumentele de care au nevoie. De aceea, am construit pentru aceștia o academie națională, în cadrul căreia vor găsi contextele antreprenoriale necesare dezvoltării și testării modelului lor de business.

Astfel, Good To Go este prima academie de startup-uri pentru studenți din România, unde aceștia au posibilitatea să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele antreprenoriale de la cei mai importanți oameni de business din România.

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei şi Proiecte România, ce reuneşte tineri care împărtăşesc pasiunea pentru antreprenoriat şi care se implică activ în construirea de programe educaţionale, cu scopul de a schimba în sens pozitiv mediul de afaceri românesc.

Anul acesta, Good to Go propune trei parți distincte, desfășurându-se în perioada 27 martie- 9 aprilie, care au în vedere dezvoltarea competențelor antreprenoriale, familiarizarea și întelegerea nevoii educației în mediul de business, conturarea unei comunități care are ca fundament nu interesul înspre același domeniu, ci un cumul de valori similare cu care acționeaza în domeniul respectiv.

Prima dintre acestea (27 martie- 31 martie) va avea scopul de a îndruma participanții să dobândescă abilități soft, propice fiecarei afaceri pentru a se dezvolta, cum ar fi: lucrul în echipă, gândire laterală, vânzări și introspecție.

Cea de-a doua (3 aprilie- 7 aprilie) se va axa pe modelarea cunoștințelor antreprenoriale dezvoltarea de cunoștințe hard. Participanții vor participa la workshop-uri și training-uri pe teme specifice precum marketing, de validare a propriei afaceri, de redactare a unui model de business canvas, de prospectare a pieței, la finalul cărora vor avea competențele necesare dezvoltării unui antreprenor de succes.

Ultima etapă este reprezentată de pitch, unde fiecare echipă își va prezenta propria idee de afacere în fața unui board de mentori și investitori pentru a primi feedback asupra proprilor idei de afeceri.

Pe parcursul celor două săptămâni, speakeri precum Noela Zaharia, founder SchimbăFoaia&EgoismulPozitiv, Florin Grosu, co-founder Traderion, Alexandru Cernătescu, CEO & Co-Founder Infinit Solutions Agency, Lucian Gramescu, incubation manager la Impact Hub, Marius Ștefan, owner Autonom, Vlad Andriescu, redactor-șef start-up.ro, și multi altii, vor împărtăși participanților tips & triks de business cu scopul de a îi motiva și ambiționa în viitorul lor parcurs antreprenorial.

Proiectul este organizat de Business Club, o comunitate a ONG-ului Voluntari pentru Idei şi Proiecte România, ce reuneşte tineri care împărtăşesc pasiunea pentru antreprenoriat, iar acesta nu ar fi posibil fără sprijinul partenerilor principali: Raiffeisen Bank, Kaufland, Altex, Constantin Nautics, Impact Hub, Pepsico, Business24, IQads si Tipomedia.

Așadar, dacă ai o idee de afaceri pe care vrei să o dezvolți, nu mai sta pe gânduri, aplică la Good To Go pana pe 18 martie 2017 pe site-ul Good To Go și dă start parcursului tău antreprenorial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Campanii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related