[PR de criza] Irina Roncea: Comunicarea de criza nu e un plasture pe care-l aplici peste o rana ca sa nu se vada in presa

[PR de criza] Irina Roncea: Comunicarea de criza nu e un plasture pe care-l aplici peste o rana ca sa nu se vada in presa

Tratata superficial, criza va reveni si si va avea efecte si mai puternice, spune Irina Roncea, Head of Consumer Division Golin. Si, continuand metafora medicala, uneori o criza e „vaccinul” de care o companie are nevoie pentru a merge mai departe insanatosita.

Primele crize cu care s-a confruntat Irina in PR au avut de a face cu restructurari si change management post privatizari. A invatat atunci ca atentia la detalii si mintea limpede sunt atuurile care pot face diferenta intre un articol negativ rasunator ajuns in presa si pastrarea situatiei departe de lumina reflectoarelor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related