You are the architect of your dream - Dream Big, a VII-a ediție

You are the architect of your dream - Dream Big, a VII-a ediție

Dacă ești o persoană implicată, care își dorește să învețe lucruri noi, să se autodepășească și să se autocunoască, atunci ai găsit locul potrivit pentru dezvoltarea ta personală. Proiectul Dream Big este dedicat persoanelor ca tine.

Asociația Studenților Economiști din Romania (ASER) este asociația studențească ce aduce la un loc tineri dedicați și entuziaști, care pun pasiune în tot ceea ce realizează, având o tradiție de 18 ani și bucurându-se în prezent de un număr de 190 proiecte implemenate ce au influențat pozitiv 10.000 studenți.

Proiectul Dream Big este unul din proiectele Asociației Studenților Economiști din România (ASER), care oferă studenților oportunitatea de a-și descoperi misiunea personală, de a-și seta obiective înalte și de a afla mai multe despre valorile lor personale, plecând apoi spre cucerirea idealurilor.

Scopul celei de-a 7-a ediții este să îți ofere mediul oportun de a te dezvolta pe plan personal prin interacțiunea cu oameni de succes din mediul de business și prin networking cu studenți care îți împărtășesc valorile. Proiectul se desfășoară în perioada 30 martie - 4 aprilie 2017

Acesta are o structură de tip boot camp, în cadrul căreia cei 30 de participanți la proiect vor lua parte la traininguri cu diverse teme: Autocunoaștere și inteligență emoțională; Branding personal; Pașii spre visul tau; Leadership personal; Time management; Misiune, viziune și setare de obiective; Automotivare.

La finalul proiectului, participanții vor reuși să își seteze obiective, vor putea să se autocunoască și să pornească la drum pentru îndeplinirea visurilor lor. Aceștia au posibilitatea obținerii unor întâlniri cu persoane specializate din domeniu și vor primi o diplomă de participare.

Înscrie-te în proiect aici: goo.gl/pNVh53 până pe data de 24 martie 2017 și îndrăznește să te autodepășesti pentru îndeplinirea visului tau.

 

Despre Asociația Studenților Economiști din Romania – ASER

ASER este un ONG studențesc înființat acum 18 ani prin pasiunea unor tineri care și-au dorit să investească în educație, în creativitate, în studenți excepționali. Astăzi, ASER continuă cu profesionalism și entuziasm tradiția, facilitand accesul studenților la medii de învățare și oportunități de creștere a competențelor profesionale, pentru a aduce un plus de valoare mediului economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related