JustAD semneaza identitatea vizuala EGO Rezidential prin programul StartUp PRO

JustAD semneaza identitatea vizuala EGO Rezidential prin programul StartUp PRO

JustAD semneaza identitatea vizuala EGO Rezidential, primul proiect finalizat prin programul StartUp PRO.

StartUp PRO este un program lansat de JustAD anul trecut prin care agentia de publicitate doreste sa contribuie creativ la dezvoltarea antreprenoriatului romanesc.

EGO Rezidential este primul start-up care a beneficiat de pachetele economice de comunicare si de branding oferite in cadrul programului. Agentia imobiliara a luat nastere in primavara acestui an din dorinta de a aduce o alta perspectiva pe piata real estate, focusata ca diferentiator pe calitatea oamenilor din echipa. EGO vizeaza piata din Bucuresti avand servicii directe catre client cat si ca reprezentanti de vanzare ai dezvoltatorilor imobiliari.

Alexandru Consulea a pornit la un drum total nou, diferit de expertiza de horeca pe care a dobandit-o ca detinator al restaurantului cu specific romanesc Zexe.

"Succesul se obtine cu ajutorul partenerilor de incredere. Inca de la prima intalnire am realizat ca avem de a face cu oameni diferiti, fata de colaboratorii nostri precedenti. Am intalnit o echipa tanara, efervescenta, plina de idei noi si care s-a implicat 110% in fiecare proiect comun. Am ales ca si de aceasta data sa pornim la drum cu profesionisti pentru ca promovarea eficienta a unei afaceri este, in opinia noastra, singura cale catre un rezultat bun. Dupa cativa ani, in care am lucrat alaturi de JustAD, suntem constienti ca nu am semnat un contract de “prestari servicii” ci un parteneriat in comunicare."
Alexandru Consulea (fondator Ego Rezidential)

"Ego Rezidential a fost o provocare, pentru ca acolo unde nu exista provocare, nu exista succes. Conceptul din spatele logo-ului a plecat de la dorinta clientului de a transmite incredere, eleganta si stabilitate prin brandul sau. Prima initiala a numelui agentiei imobiliare a fost combinata cu structura unei cladiri, iar fontul a fost ales astfel incat sa se omogenizeze cu simbolul logo-ului. A fost o reala placere sa lucrez la acest proiect si astept cu nerabdare si curiozitate urmatoarele provocari ale antreprenorilor romani."
Serban Costel (Senior Art Director)

"Avem incredere in cei care nu au incetat sa isi urmeze visul - acela de a cladi un viitor frumos pentru ei si pentru Romania. Dorim sa sustinem ideile creative, curajoase, out of the box, cu alte cuvinte, JustAD sustine antreprenoriatul romanesc."
Anca Patru (copywriter)

"La fel ca si in Romania, pe oricare din piete, start-up-urile se pot lovi de multe dezavantaje. Ceea ce ne propunem este sa le crestem inca de la inceput sansele de reusita prin ridicarea nivelului de performanta in zona de imagine si in cea de comunicare. Un brand crescut din fasa va sta mult mai mult timp alaturi de o agentie creand satisfactii pe termen lung si satisfactii din punct de vedere al unui business line."
Alina Stanciu (Head of Strategy)

 

StartUp PRO continua si in 2017. Cei interesati pot accesa justad.ro/startuppro pentru mai multe detalii. Programul urmeaza sa se lanseze si in alte tari pe care agentia de publicitate JustAD le va anunta in perioada urmatoare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related