Politia Supermarketurilor. Octavian Catana vorbeste despre "MegaMirage"

Politia Supermarketurilor. Octavian Catana vorbeste despre "MegaMirage"

Cu suisuri si coborasuri, un art, un regizor si un compozitor tocmai au dus la bun sfarsit un proiect video de 15 minute. Acest "suisuri si coborasuri" ii apartine treimii ilustratoare a echipei, adica lui Octavian Catana, cel care ne-a zis "ok, ce vreti sa stiti?".

Si cum de obicei nu ne lasam rugati de doua ori, ne-am pus pe intrebat. Am primit raspunsuri satifsacatoare, de ce sa nu recunoastem? "MegaMirage" este, de fapt, o piesa scrisa si produsa de Fane Stelaru, ilustrata si montata de Octavian si regizata (e ok spus 'regizata'?) de Irina Slate

Octavian a fost art la Ogilvy, iar acum este freelancer. Acest proiect video este universul oamenilor de paza din supermarketuri, din hypermarketuri, din gigamarketuri. Le dam buna ziua din joi in pasti si este pacat. Ascultati versurile, priviti imaginile si cititi interviul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related