Călătoria fantastică, îngrozitoare și emoționantă a unui cuplu în propria casă

Călătoria fantastică, îngrozitoare și emoționantă a unui cuplu în propria casă

Înainte de a renova, oamenii ar trebui să primească gratuit, din partea Universului, o sesiune intensiva de consiliere psihologică. Sau, pe principiul algoritmilor ăia enervanți, care te întreabă de două ori dacă ești sigur că vrei să ștergi ceva, o aplicație care să te verifice în fiecare zi, cu un an înainte: Ești sigur că vrei să faci asta? Sau să fie obligatorie, înainte, vizionarea unor documentare cu indivizi naivi care s-au gândit, la un moment dat, că ar fi drăguț să își schimbe gresia din baie. 

Nimic din ceea ce urmează după un astfel de gând nu este drăguț. Feedul de Facebook, de altfel, fidel realității incongruente, scoate la suprafață destul de des povești cu muncitori care au reușit să distrugă până și liniștea unor maeștri zen. 

Sfatul nostru este că, orice s-ar întâmpla, oamenii nu ar trebui să își renoveze casele. Pentru că viața e prea scurtă pentru așa ceva.

Reclama Leroy Merlin realizată de BETC Paris ne poartă în călătoria fascinantă a unui cuplu care a avut o asemenea idee năstrușnică:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related