Bloggle: Jump above the line! Go online!

Bloggle: Jump above the line! Go online!

ASER (Asociaţia Studenţilor Economişti din România) vine cu primul proiect care îți oferă o experiență practică și completă de învățare a  mediului online. Bloggle se află la cea de-a doua ediție, care urmărește să reunească studenți creativi și pasionați, ce își doresc să devină un nume cunoscut în Social Media. Proiectul va avea loc în perioada 31 martie - 4 aprilie și se împarte în două etape: eveniment de două zile ce se va desfășura la Sediul Central BCR, din Piața Universității (intrarea se va face pe la Poarta 3, în baza C.I.) și 2 Open Days.  

Bloggle debutează pe 31 martie, cu evenimentul “Evoluția în Social Media”, fiind structurat în 2 părți: conferință și 2 workshop-uri.

La conferința care va începe la ora 14:00, vom asculta 4 dintre cei mai influenți oameni din Social Media ai momentului, care vor vorbi despre evoluția și parcursul lor în mediul online:

  •         Matei Dima (BRomania) – Owner at mateidima.com
  •         Cristian Florea – Owner at cristianflorea.ro
  •         Cristian Șimonca – Owner at bloguluotrava.ro
  •         Ana Morodan – Owner at anamorodan.com

În cadrul celor 2 workshopuri, studenții participanți vor învăța tehnici de editare foto și de menținere a unității brand-ului, alături de:

  •         Alex Damian – Editare foto, începând cu ora 17:00
  •         Partenerii noștri –  Unitate & Branding, începând cu ora 19:00

Proiectul continuă pe data de 1 aprilie, începând cu ora 10:30, evenimentul având următoarea structură: panel, 2 workshop-uri și un cocktail party.

La Panel, vom participa la un debate, moderat de Costin Cocioabă, pe tema “Ce caută publicul în online și care e viitorul Social Media”, în cadrul căruia vom descoperi ce presupune această industrie, care sunt tendințele actuale și ce rezervă viitorul pentru lumea virtuală, împreună cu:

  •         Matei Psatta – Head of Marketing at VOLA.ro
  •         Costin Cocioabă – Owner at refresh.ro & costin.ro
  •         Cristina Bazavan – Owner at bazavan.ro
  •         Ionuț Bunescu – Owner at bunescu.ro
  •         Gabriel Trăistaru - Digital Marketing and Communication Coordinator at EY

În cadrul celor 2 workshopuri ce se vor desfășura ulterior, studenții participanți vor afla cum să își creeze un brand personal în mediul online și cum să se promoveze pe rețele sociale, astfel încât să mențină o unitate a imaginii lor. Specialiștii care vor oferi tips & tricks sunt:

  •         Dragoș Smeu – SEO & Promovare, începând cu ora 14:00
  •         Paul Olteanu – Branding Persoanl, începând cu ora 16:00

Ziua se va încheia cu un Cocktail Party, desfășurat între orele 19:00-21:00, la A3. Petrecerea are ca scop networking-ul cu persoane pasionate de Social Media și împărtășirea experiențelor și cunoștințelor despre mediul online, totul într-o atmosferă relaxantă.

În urma înscrierilor, cei mai motivați studenți vor avea șansa de a participa la cele 2 Open Days, în datele de 3 și 4 aprilie, care îi vor ajuta să observe și să învețe rolul pe care îl are Social Media într-o organizație și vor primi informațiile necesare formării unei imagini asupra tehnicilor folosite în online, de la specialiști în domeniu.

Dacă te-am făcut curios și ești gata să accepți provocarea noastră, înscrie-te la eveniment pe site-ul până pe 30 martie și completează formularul de înscriere, până sâmbătă, 1 aprilie și fii gata să descoperi lumea Social Media!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related