Mirela Angelescu: In Vietnam mi s-a spus ca sunt prea directa, ca nu protejez egourile clientilor

Mirela Angelescu: In Vietnam mi s-a spus ca sunt prea directa, ca nu protejez egourile clientilor

Dupa cateva luni de calatorii tropicale, 2 ani si jumatate de Moscova, voluntariat in Ecuador si 2 ani in Vietnam, Mirela Angelescu s-a intors de curand in Romania, cu gandul de a ramane in tara (cel putin pana o va zgandari din nou wanderlust-ul :)

In Vietnam a lucrat ca Strategy Directorla Saatchi & Saatchi, in Moscova ca Advertising Manager la Coca Cola, iar in Romania a trecut prin Heraldist & Wondermarks, DDB, GMP, Ogilvy, McCann, Antena 1 si HBO. 

Mirela povesteste despre inceputurile meseriei, calatorii, granite si socuri culturale, cum s-a schimbat publicitatea si oamenii ei. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related