Irina Codreanu (PaperPlane): Creativul de agentie cu staif duce o viata de boier fin

ilustratie: Botond Ferenczy

Munca intr-o agentie poate fi extrem de utila. Extrem de valoroasa! Se pot invata o mie si una de chestii, dar exista o smecherie atasata. N-avea cum sa fie asa usor, nu? Conditia este sa... nu fii idiot. Ups. Cum vine asta? Nu ne intrebati pe noi, ca nu noi am spus-o, ci Irina Codreanu. Fost creativ de agentie, actual creativ independent. I-am cerut detalii, i-am pus intrebari, am facut pressing. 

Un deceniu intreg Irina a fost copywriter pe aici si pe dincolo, adica la Saatchi & Saatchi, DDB si altii cu nume. I-a placut. Dar la un moment dat, a spus "destul, vreau sa ma cocot intr-un avion de hartie si sa plutesc pe cont propriu". Asa ca a facut PaperPlane  sau "o comunitate creativa formata din oameni care au invatat meserie in agentiile mari". Irina ne-a povestit despre acest PaperPlane usurel care functioneaza ca un departament de creatie full-service. Iar noi am pus povestea la dispozitia oricui are chef sa o citeasca. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


GEOMETRY GLOBAL

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Related