Irina Codreanu (PaperPlane): Creativul de agentie cu staif duce o viata de boier fin

Irina Codreanu (PaperPlane): Creativul de agentie cu staif duce o viata de boier fin
ilustratie: Botond Ferenczy

Munca intr-o agentie poate fi extrem de utila. Extrem de valoroasa! Se pot invata o mie si una de chestii, dar exista o smecherie atasata. N-avea cum sa fie asa usor, nu? Conditia este sa... nu fii idiot. Ups. Cum vine asta? Nu ne intrebati pe noi, ca nu noi am spus-o, ci Irina Codreanu. Fost creativ de agentie, actual creativ independent. I-am cerut detalii, i-am pus intrebari, am facut pressing. 

Un deceniu intreg Irina a fost copywriter pe aici si pe dincolo, adica la Saatchi & Saatchi, DDB si altii cu nume. I-a placut. Dar la un moment dat, a spus "destul, vreau sa ma cocot intr-un avion de hartie si sa plutesc pe cont propriu". Asa ca a facut PaperPlane  sau "o comunitate creativa formata din oameni care au invatat meserie in agentiile mari". Irina ne-a povestit despre acest PaperPlane usurel care functioneaza ca un departament de creatie full-service. Iar noi am pus povestea la dispozitia oricui are chef sa o citeasca. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related