Cum cântă oamenii care s-au lăsat de fumat

Cum cântă oamenii care s-au lăsat de fumat

E greu cu fumătorii. Nu îi sperii nici rațional, cu argumente, studii și medici, nici emoțional, cu imagini oribile care îi întâmpină la fiecare țigară, pe pachet, nici cu pedepse și legi anti-fumat, nici cu tentații - uite pe unde ai putea să călătorești sau în ce casă ai putea să trăiești, dacă nu ai mai da banii pe țigări. Sunt imposibili, ce să mai. Și în privința lor s-au încercat multe campanii care să îi aducă pe calea cea bună*.

La o căutare rapidă la noi în site, am găsit 123456 exemple. 7, cu preferatul nostru. Probabil că fumătorii s-au uitat la toate, poate chiar au fost impresionați, și apoi și-au aprins o țigară. Sau poate că, din toate motivele de mai sus și altele numai de ei știute, s-au lăsat de fumat.

Ideea e că în Irlanda sunt, pentru prima dată, mai mulți oameni care s-au lăsat de țigări decât cei care le fumează. Unii dintre ei s-au lăsat și filmați, pentru prima dată, cântând ‘I Will Survive’, într-un spot emoționant, realizat de Quit Smoking Ireland și 2AM.

(*Ar fi fost onest din partea autorului să scrie acest text la persoana I, plural. A ales depersonalizarea ca să vorbească mai bine cu sinele lui care tot promite că se lasă de fumat)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded