Husa de troler zgârieturile alungă

Husa de troler zgârieturile alungă

Erau vremuri când protecția bagajelor era cea mai mare problemă a pasagerului aerian; anume, înainte de noua paradigma a siguranței pasagerilor în care ne-a băgat United Airlines. Dar, până apar business-uri cu produse/metode de apărare împotriva companiilor aeriene, rămânem la ce putem controla.

Albert Robescu a început un business cu huse de troler anti-zgârieturi. Ca fondator al Mappamonde, are la sufertaș mai mult de una-două călătorii prin alte țări.

În Danemarca și-a luat diploma de licență în Vanzări Internaționale și Marketing, în Spania și China a urmat niște programe de internship, iar prin sud-estul Asiei s-a duc cu gând de plimbat. Fix când călătoria a fost "for pleasure", s-a întâmplat: trolerul lui Albert a fost avariat de către manipulanții unui aeroport din Singapore. Și așa a apărut ideea și nevoia unui astfel de business, care, ulterior, a fost acceptat la pre-acceleratorul de afaceri GoodToGo și planificat cu ajutorul CrestemIdei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related