Firea versus oamenii internetului

Firea versus oamenii internetului

Spunem asta foarte des în ultimul timp și parcă începe să ne fie jenă că ne repetăm, dar realitatea ne învinge. Realitatea, of, realitatea bate orice glumă la care s-ar putea gândi internetul. Și internetul poate multe în materie de ironii.

Azi avem câteva pagini din capitolul Firea versus oamenii internetului.

A pornit de la asta:

Sergiu Negulici a lansat acum câteva zile acest îndemn către confrații facebookului, dându-le kitul de parodie aici

Puteti organiza propriile voastre decoratiuni de sarbatori, in atasament silueta decupata.

Pentru a da tonul, a început el:

A urmat fix ce vă imaginați și ce ați văzut deja în feedurile voastre. Chiar și așa, nu am vrea să ratați vreo lucrare:

Theodor Manolache:

Trotuarele de pe Prelungirea Ghencea. Pantofii #rezista.

Mihaela Ivan:

Groapa de pe Bdul Dimitrie Pompei, sensul spre Sos. Gara Herastrau, cu 5 metri inainte de trecerea de pietoni spre statia de Metrou Pipera. Zace asa de asta toamna!

Sau:

Dar și:

Mielul Sfânt:

Halloween 2017 be like...

 

Dar ce sens au aceste ironii, ne întrebăm, când Gabriela Firea postează, de bună voie, pozele astea, și face din București ”un soi de experiment senzorial care urmărește să familiarizeze creștinii cu LSD-ul”? (cităm din tratatul de reabilitare a iepurilor):

Iepurașii desprinși parcă din coșmarurile lui Lynch, care au apărut în București, alături de flori de plastic și ouă gigantice, au fost întâmpinați cu critici din toate colțurile Facebook-ului și ale ideologiilor. Primăria le-a răspuns așa într-un comunicat:

 „PMB si-a propus sa promoveze cultura si valorile autentice romanesti in inima Capitalei, in preajma Sarbatorilor Pascale, iar tendinta unora de a specula politic un astfel de eveniment, criticand doar de dragul de a critica, este pur si simplu o incercare de a prejudicia imaginea primarului general si, implicit, a institutiei pe care Gabriela Firea o conduce”

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related