Cele mai vândute cărți SF& Fantasy la Final Frontier #6

Cele mai vândute cărți SF& Fantasy la Final Frontier #6

În week-end-ul 1-2 aprilie a avut loc cea de-a șasea ediție Final Frontier, singurul târg de carte dedicat genurilor SF & Fantasy. Evenimentul a fost găzduit de Centrul Cultural Casa Artelor  (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), partener principal al ediției.

În decorul fantastic al Casei Artelor au pășit peste 1000 de vizitatori pentru a se bucura de cele mai noi cărți SF & Fantasy, dar și de titluri la prețuri speciale, board games, benzi desenate, obiecte fan art sau obiecte imprimate 3D. Alături de ei au venit și Darth Vader, soldații imperiali, dar și elfy creați chiar în fața vizitatorilor într-un demo de make-up SF.

Printre titlurile preferate de cumpărători se numără:

Kraken” de China Mieville, „Orion va răsări” de Poul Anderson și „Primele cincisprezece vieți ale lui Harry August” de  Claire North de la editura Paladin.

Însoțitorul lui Iisus” de George Arion, urmat de „Ucide-l pe Tată" de Sandrone Dazieri de la editura Crime Scene Press.

Dintre titlurile în limba engleză aduse de Books Express, cititorii au ales „World of Warcraft Chronicle, Volume 2”. Iar în ceea ce privește benzile desenate, Hac!Bd i-a convins pe vizitatori în special prin comics-uri în limba engleză dar și cu „Haiganu” și „Testamentul de ciocolată”, romane semnate de Marian Coman.

Fata de la nord de ziuă” de Alexandru Voicescu a fost pe primul loc în vânzări la standul editurii Herg Benet. „Inima Dragonului” de Mircea M. Țara a ocupat aceeași poziție la editura Crux, în timp ce titlul cel mai vândut al editurii Tritonic a fost „Cel ce doarme și visează” de Cezarina Anghilac.

La standul editurii Nemira s-au vândut cel mai bine noutățile din colecția Nautilus, cu precădere seria „Outlander” de  Diana Gabaldon și cărțile lui Ernest Cline: „Ready Player One” și „Armada”, dar și „Soarele umbrit” de N.K. Jemisin și noua ediție „Omul din castelul înalt”, de Philip K. Dick. Mulți cititori au cumpărat romanul „Arhanghelul Raul”, de Ovidiu Eftimie, cu autograful autorului.

De la editura Tracus Arte cel mai vândut titlu este „Acesta este trupul meu" de Liviu Surugiu şi trilogia „Pragul" de Doina Roman iar de la editura Millennium „Eucronoza şi alte nuvele” de Sebastian A. Corn.

 

Eveniment marca Bookblog.ro  - cel mai important blog despre cărți și lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existență, el a devenit un reper pentru tinerii pasionați de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine și mai ușor cărțile care merită citite.

Parteneri principali: Centrul Cultural Casa Artelor și Primăria Sectorului 3.

Parteneri Media: RFI România, Blitz TV, Radio România Cultural, Cațavencii, Times New Roman, Revista de Suspans, Gazeta SF, Argos, Urban.ro, Știință și tehnică, Cinemagia, IQads, Feeder, The Hearabouts, Vin si eu, Vanilla Moon Books, Overheat, Sound of science, Helion.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related