deCode IT, un eveniment bazat pe “learning by doing”

deCode IT, un eveniment bazat pe “learning by doing”

Cauți o oportunitate de afirmare? Îți place să programezi și ai vrea să înveți mult mai multe? EESTEC Bucharest pregătește un eveniment bazat pe “learning by doing”. de<code> IT este un eveniment ce se adresează studenţilor de la facultati cu profil tehnic, pentru a-şi dezvolta cunoştinţele din domeniul IT&C, tema acestuia fiind realizarea unei aplicații pentru sistemul de operare Android.

Acest eveniment reuşeşte să aducă împreună unii dintre cei mai buni studenţi în programare şi cei mai influenţi oameni din domeniu.

Evenimentul este alcătuit din 2 zile de training (4-5 mai) și 5 zile de workshop (8-12 mai). În cadrul training-urilor, participanții vor dobândi cunoștințe de bază legate de folosirea tool-ului Android Studio, în ce constă MVP (most valuable product), cloud, iar în cea de-a doua parte, folosind informațiile învățate, vor realiza aplicația efectivă. Pe parcursul workshop-ului, participanții vor avea mentori, aceștia având rolul de a îi îndruma și de a răspunde întrebărilor.

Înscrie-te până pe 25 aprilie, iar pentru mai multe detalii, urmărește pagina noastră pe Facebook, deCode IT, și fii la curent cu toate noutățile!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related