FROG gateste nu prea romaneste din 2013

Nu e un restaurant specializat pe gatit picioruse de broasca, dar mancarea lor e inspirata din bucataria mediteraneeana si asiatica. Un food project autohton cu deschidere internationala, pornit de Catalina, Alexandra si Roxana, care, din pasiune pentru gatit si-au unit cunostintele din sociologie, marketing si istoria artei pentru a intra pe piata HoReCa. 

Inainte de FROG, Catalina si Roxana si-au exersat abilitatile culinare aprovizionand cateva ceainarii si un chiosc de langa o scoala cu prajituri si quiche-uri. Au urmat multe proiecte scrise pentru programe de finantare a caror lipsa de rezultate a condus la un inceput de business modest, dar cu planul de bataie bine conturat. Un spatiu inchiriat in Cotroceni, cateva ustensile, cateva echipamente second hand, masinile personale si o curiozitatea pentru retetele noi au reprezentat startul pentru FROG si liniile sale de business: restaurant/catering, shop si event planning, cu precadere nunti. Cadrul ideal pentru o nunta: live cooking pe pajiste, cake bars, punch-uri exotice si aranjamente florale realizate chiar de ei. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Sectiune



Related