AUTOR, ediția 16, va avea loc pe 13 și 14 mai la Grand Hotel du Boulevard | Singurul târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est aduce în premieră colecțiile AUTORilor din 2017

AUTOR, ediția 16, va avea loc pe 13 și 14 mai la Grand Hotel du Boulevard | Singurul târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est aduce în premieră colecțiile AUTORilor din 2017

Mereu provocatoare, efervescentă și conectată la prezent, bijuteria contemporană va antrena imaginația și gustul iubitorilor de nou la a 16-a ediție AUTOR. Unul dintre cele trei târguri europene dedicate bijuteriei de autor se pregătește de ediția 2017, aducând laolaltă artiști internaționali de bijuterie, pe 13 și 14 mai, la Grand Hotel du Boulevard din centrul Bucureștiului.

Cea de 16-a ediție AUTOR este despre călătorii senzoriale și despre exercițiul permanent de a cunoaște sau redescoperi legătura vibrantă dintre bijuterie și lumea din jur. Dintre cei 180 de artiști care și-au înscris creațiile la AUTOR, 90 au fost aleși de juriu pentru a participa la ediția din acest an. Creațiile lor vor fi prezente pe 13 și 14 mai la Grand Hotel du Boulevard, același loc elegant care găzduia în trecut colecțiile lui Carol I, Grigore Cantacuzino sau Teodor Aman. Este cea mai numeroasă selecție de bijuterii prezentă vreodată la AUTOR. 

La AUTOR 16 vei descoperi, în premieră pe anul 2017, cele mai noi colecții realizate de artiști din toate colțurile lumii, din România până-n Japonia, Argentina, SUA, Noua Zeelandă sau Australia. Creativitatea n-are granițe, e la fel de expansivă ca bijuteria de autor care crește-n valoare de la an la an, atunci când e admirată și purtată.

Așa cum a făcut-o în ultimii 8 ani, AUTOR continuă să susțină dialogul activ dintre creatorii de bijuterie și publicurile acestora: pasionați, colecționari, galerii internaționale, distribuitori sau presă de specialitate. Juriul care a selectat colecțiile prezente la târg a fost format din Sofia Björkman, artist și fondator al galeriei Platina din Stockholm, Doris Maninger și Lucia Massei, directori ai școlii de bijuterie Alchimia din Florența, Ruudt Peters, profesor la școala de bijuterie din Olanda, Dan Pierșinaru, fondator AUTOR și Paulo Ribeiro, fondator al târgului Joya Barcelona. Tot la târg vei găsi și numărul 4 al revistei de artă contemporană AUTOR, lansat la început de mai, un alt motiv pentru care trebuie să fii acolo.

Hai să explorezi poveștile prezentului în bijuteriile de la AUTOR 16 – antrenează-ți simțurile pentru călătorii neașteptate! 13 – 14 mai. Grand Hotel du Boulevard (Bulevardul Regina Elisabeta, nr 21).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related