Gâlceava lui Capatos cu vloggerii români

Gâlceava lui Capatos cu vloggerii români

Anul trecut, prin octombrie, un mare scandal ocupa internetul autohton. La Digi 24 se făceau niște comentarii cu referire la vloggerii români, iar aceștia le răspundeau supărați pe canalele lor. 

Între timp PSD a câștigat alegerile, Trump a devenit președinte, Marea Britanie anunță alte alegeri după Brexit, oamenii s-au certat pe Facebook în legătură cu balenele albastre sau alertele de cutremur, și cum istoria se repetă, televiziunile și-au adus iar aminte că există vloggeri. O fi de la ploaie sau de la sirene, dar au apărut chiar hashtaguri cu #eusunt.

Să o luăm în ordine.

Săptămâna trecută, Capatos (un prezentator TV) a ajuns la concluzia că vloggerii sunt niște triști. Ocazie cu care oamenii și-au adus aminte că există Capatos:

Andrei Șelaru (un vlogger cu numele de scenă Selly) i-a răspuns ieri și video-ul a făcut deja 160.000 de vizualizări pe YouTube: 

Teo (un comediant) intră și el în discuție:

Il doare ca merg bugete de publicitate la copii care ling cactusi, suferind de amnezie despre seara in care un manelist celebru isi batea femeia in direct la emisiunea lui. In mod sigur linsul de cactusi e un pericol pentru viitor, ca batutul nevestei e o traditie draga romanilor.

Cu cateva momente inainte de asta, un Serghei Mizil beat hahaia euforic, imbracat in blana, langa o mumie cu libido hiperactiv. Imediat dupa, ni se promitea sa aflam secretele lui Botezatu.

Florin Grozea, un (fost) cântăreț are, de asemenea, câteva cuvinte de adăugat în conversație:

Selly face divertisment de calitate și chiar face research înainte să deschidă gura (spre deosebire de emisiunile tabloide de la TV).

Iar de la acest video îl puteți considera un lider de opinie care nu se jenează să se ridice și să ia pozitie atunci când vede o nedreptate! Chiar dacă e doar în liceu. Jos pălăria, Andrei! Ai tot respectul meu pentru atitudine, discurs și argumente.
#eusuntselly

(Ocazie cu care oamenii și-au adus aminte că există și Florin Grozea și au început să facă mișto de el. Nu dăm exemple, ca să nu divagăm)

Domnul Raul Gheba (glumeț) face o predicție:

Io ii dau 2 luni lu Capatos pana isi face si el vlog

În fine, lumea, cu mic, cu mare, a început să apere vloggerii și să facă o listă cu motive pentru care îl urăsc pe Capatos.

Ana Olaru (voluntar):

Ce mult iubesc persoanele care nu stau în banca lor şi caută ceartă în stânga şi în dreapta doar pentru puțină audiență din partea unor persoane mediocre, ai, ai.

E a doua oară când televiziunea se ia de vloggeri, fiindcă au văzut că audiența, formată în mare parte din pensionari, le-a ținut partea şi a ştiut să critice nişte tineri care îşi urmează visurile.

Bravo, Capatos! Diss ai vrut? Diss ai primit! Felicitări, Andrei, pentru modul cum le-ai răspuns de fiecare dată şi pentru că demonstrezi tuturor că reclama pe care o face televiziunea vloggerilor e ieftină si neadevărată. Măcar vloggerii sunt uniți, nu ca televiziunile! ;)

Ce voiam să spunem de fapt: după atâta sfadă și zavistie pe Facebook, în legătură cu orice, e bine că există, din când în când, și subiecte care unesc spiritele. Pepsi, United Airlines și emisiunea lui Capatos.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related