Festivalul UNFINISHED aduce la Bucuresti peste 20 de lideri creativi, antreprenori si artisti internationali

Festivalul UNFINISHED va avea loc la Sala Dalles din Bucuresti in perioada 25 - 28 Mai. Tema principala a acestui an este impactul pe care creativitatea il poate avea in dezvoltarea pozitiva a comunitatilor si societatii in care traim. Festivalul va​ reuni lideri​din domeniile creative, de tehnologie si antreprenoriat pentru a inspira si motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentari interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate​ cu​ expozitii, evenimente de networking si concerte.

Fiecare zi a UNFINISHED va avea ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participantii vor putea sa descopere atat noi metodologii de lucru, cat si povesti de succes care sa ii inspire sa fie mai creativi in munca lor de zi cu zi.

Printre speakerii confirmati se numara: Daniel Jones (The New York Times), Jason Grullon (Virtu), Rob Fitzpatrick (The Mom Test)​,​ Josh Begley (First Look Media), Oana Stanescu (PlusPool), Max Stossel (Time Well Spent), EnricoBossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5), Bogdan Nicolai (AList Magazine), Emil Cartis (Romanian Design Council.)

Desfasurandu-se in paralel cu expozitia World​​Press Photo (WPP) care prezinta cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial, Festivalul va prezenta si o serie de instalatii de artacare, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societatii, istoriei si contextului geopolitic actual.

Vor expune artisti din 6 tari, printre care Alfredo​​ Jaar, Josh Begley, Capucine Gros, Pavel Braila, Luca Zamoc, Vasilievic & Venuri.

Pe langa aceste expozitii, Festivalul UNFINISHED va prezenta si o serie de experiente in VR si projection mapping.

Festivalul UNFINISHED este organizat de catre Fundatia EIDOS cu sustinerea Ministerului Culturii si Identitatii Nationale, Primaria Capitalei si ARCUB. Biletele sunt disponibile pe Eventim.ro.SectiuneRelated