[Ce se-ntampla, Artule?] Luca Bulacu (WOPA): Am inteles ca exista aplicatii care iti genereaza logo-uri. Eu zic ca e momentul ca toata lumea sa se faca Art Director

Adevarul e ca si eu a trebuit sa fac la un moment dat un afis (pentru Facebook) si mi-a placut cum a iesit. Pixlr FTW! Deci se poate. Asa ca haideti cu totii sa directionam artistic lumea. Acum e momentul nostru, cand tehnicile astea noi nu mai implica foi, creion, craft sau concepte de design. Ce, o poza de pe stock care pare mai cu vino-ncoa nu putem sa luam? Si textul cu un font oarecare ce-are? Da, cautati Agency FB. E ce trebuie. 

Lasati-l pe Luca Bulacu (Creative Director, WOPA) care a invatat istoria fonturilor, a desenat o revista de mana si aproape a facut apoplexie de invidie cand a vazut primul Lurzer din viata lui. Ce-s standardele astea care cer timp, costa mai mult si sunt asa, mai complicate, parca trebuie gandite nitel mai mult si explicate mai departe? N-ati auzit de Canva? E fabrica de logo-uri acolo. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


WoPA

WoPA este o agentie care si-a castigat treptat independenta, adunand 4 ani de lupte pe campul de marketing. Comunicam integrat, respectam businessul clientilor nostri, plecam la lupta cu un plan strategic si nu ne... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated