Dau un trailer pe un cinema

Dau un trailer pe un cinema

E asa frumos sa vezi o echipa de creatie (art&copy) tanara, unita si in vrie. La 21 de ani fiecare, Cullen si Ola (Creative Placement Team @AMV BBDO) se impotrivesc activ demolarii singurului cinema din Peckham, ce ar urma sa fie inlocuit cu un parc auto. Scurta incursiune geografica: Peckham este un district din sud-estul Londrei, cu o populatie de 71.552 de oameni invadati de cafenele si magazine sofisticate, dupa cum spun cei doi. 

Pe principiul "cand viata iti da lamai, fa o limonada", Cullen si Ola au luat povestea demolarii cinemaului si i-au facut un trailer. Save the Plex e un spot care aduce in fata rebeliunea gang-urilor din UK si care invita la semnarea unei scrisori (petitie) prin care se cerea (a avut deadline pe 28 aprilie) reevaluarea potentialului pe termen lung a cladirii.

Pe langa asta, campania a inclus si lipirea a 300 de afise pe peretii Peckhamului. Toate, in speranta ca Mark Williams, consilierul vinovat, sa fie a good lad si sa lase cinemaul in pace. Asteptam deznodamantul. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related