Nou: Avioane care rezista coruptiei de la inaltime

Nou: Avioane care rezista coruptiei de la inaltime

O postare de la Blue Air a reusit, ieri, sa se remarce printre reactiile de stupoare si enervare vizavi de definitia familiei si demersul Coalitiei pentru Familie, care se contureaza din ce in ce mai bine, prin votul parlamentarilor. Si asta nu e lucru usor. Dar cand scrii #rezist pe avion, primesti atentie. Cel putin pe Facebook.

Postarea Blue Air suna asa:

#REZIST CORUPTIEI DIN ROMANIA Militam pentru o justitie nepartinitoare, pentru egalitate de sanse, pentru protejarea intereselor nationale si a valorilor romanesti construite prin munca.

(Ocazie cu care ne-am amintit si de varianta Ryanair, din timpul protestelor din iarna.)

Primele reactii au fost de incantare si aplauze.

Oana Dobre-Dimofte:

Prima companie mare din Romania la care vad asa ceva. Bravo, Blue Air!

Mugur Patrascu:

Outstanding

Altii au pus #rezistul in context mai larg.

Ovidiu Vanghele:

Nelu Iordache #rezista si el, sau e greu la bulau?

"La inceputul lui decembrie 2012, omul de afaceri giurgiuvean a fost arestat preventiv dupa ce, conform procurorilor DNA, ar fi deturnat 25 de milioane de lei primiti de Romstrade pentru constructia unui tronson din autostrada Arad-Nadlac. O parte din fonduri ar fi fost utilizate pentru a achita o serie de datorii urgente ale Blue Air. Peste cateva luni, Iordache a fost trimis in judecata sub acuzatii de frauda cu fonduri europene, inselaciune, fals, spalare de bani si delapidare." - din Capital.

Altfel, de acord cu mesajul: si eu #rezist coruptiei din Romania, dar mai #rezist si tentatiei de a fura bani de la lume

Beni Goace:

Bai, Blue Aire! Preferam fara #Rezist scris pe avion, da cu sapun si hartie la buda!

A inceput, se pare, si in Romania, etapa in care brandurile isi asuma mesaje politice. Asa cum vedeam si in multele articole dedicate acestui subiect, astfel de mesaje vor fi puse de public la testul realitatii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related