Cine rade la urma gateste mai bine. Calificarile Cupei Marketerilor la Gatit by Lidl

Cine rade la urma gateste mai bine. Calificarile Cupei Marketerilor la Gatit by Lidl

Curiosi cum a fost prima zi a primei editii a primei Cupe a Marketerilor la Gatit by Lidl din Gradina Eden? Pai sa nu va mai tinem prea tare de vorba, servim poze imediat mai jos. Totusi, merita zis ca am inceput pe frig si ploaie, cu entuziasmul sus si sporurile la indemana. Anume, intr-un loc colorat care ne-a tinut de urat pana s-a hotarat si soarele sa apara. Dupa care am ramas doar cu ploaia din cerul gurii, caci ce bunatati au gatit in sala asta colorata 3 serii de echipe de marketeri si publicitari, doar noi, ei si sustinatorii de la fata locului stiu.

Uitati-va doar la fetele juratilor: nu transmit ele fericire suprema venita pe cale de papile gustative? Si, daca tot vorbim de ei, sa vi-i si amintim, in ordinea foto de mai jos: Mircea Nadaban (Rossini-Symphony of Tastes), Maria Parvuleasa  si Cristina Hanganu (Lidl Romania), Carmen Georgescu (Electrolux Romania), Romana Rista (Fata Care Gateste Cu Flori) si Alex Cirtu (LifeBox si Bucataras.ro). 


Foto: Andrei Nica


Foto: Andrei Nica

 

Ne-am cunoscut cu juratii, bun, treceme la prima serie -- care a inceput pe ploaie si a incheiat pe soare. Am avut 4 chefi de la Vola.ro, adica echipa Chez Vola (la fata locului, botezata ocazional Chez Voila!); ei au gatit un burger cinstit, langa care au plantat o farfurie de cartofi prajiti cu aspect peliculizat (pe care, recunoastem, noi i-am sterpelit si i-am mancat).

 
Foto: Andrei Nica

 

"Post to Instagram, merita", se auzi dinspre masa juratilor.


Foto: Andrei Nica

 

Frezuitii (Frez) au urmat, punand pe farfuriile juratilor "Fantezia Iepurasului", pe baza de morcov. Un cheesecake reinterpretat spuneau ei, o briosa mai degraba ziceau juratii; indiferent de scoala de gandire, iepurasul trecu in Finala.


Foto: Andrei Nica

 

Fantezie cu morcovi, gata de close-up:


Foto: Andrei Nica

 

Mai jos, avem doua chipuri din echipa Dish-ruptive (Ursus Breweries+GMP Advertising), prinse pe timp de feedback, dupa ce isi prezentasera farfuria - un desert cu lime-ul declinat in mai multe texturi si combinatii.


Foto: Andrei Nica

 

N-a fost deloc rau, dar nu ne credeti pe cuvant cand avem o mult mai valoroasa poza:


Foto: Andrei Nica

 

A doua serie a inceput cu Chefii din Tara lui Andrei (OMV Petrom) au avut un consultant creativ special la fata locului:

 
Foto: Andrei Nica

 

Nu stim inca ce vor face in Finala, dar Chefii/ele la cuvinte (Antena Group) ar putea lua un premiu special pentru cea mai vesela echipa la finalul competitiei. Vedem ce putem face.


Foto: Andrei Nica

 

Cocktail Wizards (Cocktail Holidays) au beneficiat de skill-urile unui italiano vero in echipa, deci nu puteau gati altfel decat cu specific italienesc. Imagine: "Italian surprins langa un blat de bucatarie", circa 2017.


Foto: Andrei Nica

 

Echipa Alfredo a tacut si a facut pe intreg parcursul seriei a doua, asa ca la final de zi le-am transmis un bucuros "hai in finala":


Foto: Andrei Nica

 

Ultima serie din ziua calificarilor Cupei Marketerilor la Gatit by Lidl a adus pe scena culinara doua echipe inzestrate cu  o dedicare demna de bucatari profesionisti care gatesc pentru presedinti. Acesti eroi ai gatitului pe-nserate au gatit cu hrean si iaurt cate-un desert si, respectiv, o salata. Da, ati citit bine, desert cu hrean si salata cu iaurt.

PepperCo (echipa Geometry Global si Pepco) a avut parte si ea de un degustator oficial, planificand o etapa de pre-evaluare inainte ca farfuriile sa ajunga in fata juratilor.


Foto: Andrei Nica

 

Emotiile jurizarii, surprinse poetic intr-o lumina albastra:


Foto: Andrei Nica

 

Un discurs de prezentare impunator de la Under-cooks with Better Looks (World Class Romania):


Foto: Andrei Nica

 

Plating de succes = cand un chef profesionist nu poate fara sa faca poza farfuriei.

 
Foto: Andrei Nica

 

Asa au decurs calificarile - in primul rand, cu ceva intarzieri; dar haideti, c-a fost frumos. 

V-am facut sa poftiti? Bun. Cam asta am mancat in prima zi de Cupa si azi va fi si mai si, caci avem desigur Finala. Va tinem la curent cu ce ne mai imbie finalistii, anuntati aseara prin viu grai, SMS si e-mail: PepperCo, Frezuitii si Chefi la cuvinte (prima serie la gatit de azi) si, respectiv, Alfredo, Cocktail Wizards si Under-cooks with Better Looks (cu care ne intalnim in a doua serie).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Campanii

Sectiune



Branded


Related