Coaliția pentru Vanilie: Doar o înghețată asigură continuitatea poporului român

Coaliția pentru Vanilie: Doar o înghețată asigură continuitatea poporului român

Daca nu stiti ce e cu invazia pozelor cu inghetata cu vanilie pe Facebook, avem un raspuns. Si nu are legatura nici cu inghetata, nici cu vanilia. S-a infiintat Coalitia pentru Vanilie, ca un raspuns postmodern (credem noi) la Coalitia pentru Familie. Care or fi cele mai bune demersuri de tinut piept unei coalitii care are deja victorii in parlament si este foarte aproape de un referendum care defineste strict familia intre un barbat si o femeie, nu stim. Dar, pana la urma, orice rezistenta e buna. Poate umorul nu castiga razboaie, dar cel putin ajuta la supravietuire. 

Pana la cele 3 milioane de voci pe care doreste sa le stranga, Coalitia pentru Vanilie a adunat 4.000 de Like-uri. De ce?

Vanilia sta la baza societatii si civilizatiei umane si este una dintre aromele fundamentale ale umanitatii. Inghetata, intemeiata pe baza de vanilie, este singura gustare delicioasa ce asigura mediul propice nasterii, cresterii si educatiei generatiilor viitoare.

Ca aroma fundamentala a societatii, ea asigura continuitatea poporului roman. Mai mult decat atat, vanilia este locul in care valorile si traditiile romanesti sunt transferate noilor generatii, iar traditiile si valorile romanesti au, la baza lor, inghetata intemeiata pe baza de vanilie.

OBIECTIVUL lor este acesta:

Sa avem in Romania cat mai multe inghetate cu vanilie, cat mai longevive, cat mai numeroase, asigurand consumatorilor lor un mediu propice gustativ de formare si dezvoltare a personalitatii umane, iar natiunii romane continuitatea si dezvoltarea demografica, economica, sociala si culturala.

Cum poate fi indeplinit? Cu meme-uri. Sunt in prim plan cultele religioase si politicienii:

 

 

Exista si teste de personalitate si ideologii:

 

 

Sustinatorii Coalitiei pentru Vanilie au aparut din toate colturile Facebookului:

 

Li s-au dedicat chiar si poezii:

 

Daca vi se par ciudate argumentele pentru vanilie, ca unica aroma pentru inghetata, e un inceput bun. Drepturile la alte optiuni, trebuie aparate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related