O privire furișă în viețile celorlalți

O privire furișă în viețile celorlalți

Hai să fie ăsta un lucru pe care recunoaștem că îl facem toți: tragem cu ochii pe ferestrele deschise ale străinilor. Nu cele din telefon. Era o vreme, povestesc bătrânii, când oamenii mergeau pe stradă, priveau cerul, casele din jur și, din când în când, se uitau furiș pe ferestrele lor și își imaginau viața de dincolo de ele. Un candelabru, o bucată de bibliotecă, o față fugară, hainele aruncate pe un scaun, fragmente de intimitate aflate la granița sensibilă dintre afară și înăuntru. (Da, exact ca Facebookul, dar într-un alt univers).

Acum, după cum spuneam, rar se întâmplă să venim aici cu spoturi românești și să nu pornim butonul de critică. (Ce să îi faci?, e foarte sensibil și se declanșează din orice). Dar perspectiva asta nouă de la QFort (ne-a plăcut. Poate pentru nostalgia vremurilor acelea în care ferestrele nu se deschideau doar în chaturi online. Și nici nu erau doar ferestre.

Semida Duriga, cea care a realizat spotul, spune că acesta este difuzat în România și Italia și va rula și în Spania și Germania:

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related