[Stream cu gameri] Eliana "ELYciousLy" Olaru: Fetele din industria gamingului nu sunt luate in serios

[Stream cu gameri] Eliana "ELYciousLy" Olaru: Fetele din industria gamingului nu sunt luate in serios

Echipa "neXtPlease! Gaming" numara vreo 30 de membri. Printre ei, o gasim si pe Eliana Olaru, managerul echipelor de CS:GO & Dota2.

Ea insasi gamer si fan al CS-ului inca de la inceputurile lui, si-a luat aliasul "ELYciousLy". Are 29 de ani, iar pe jobul de zi scrie Gaming Event Manager, la agentia de marketing Burqundi.

La echipa, Eliana se ocupa de partea de comunicare interna (playerii trebuie ajutati si pusi la curent) si externa (partenerii trebuie pusi la respect), dar si de "pregatirea si organizarea planurilor de antrenamente si promovare". Spune ca se implica mai mult si mai usor in organizarea echipei de Counter, pentru ca, in trecut, a jucat turnee intr-o echipa. De fete. Au fost titluri castigate si rankinguri dominate de cele cinci gamerite, pe atunci. Insa modificarile aduse jocului de catre producatori, alaturi de alti factori, nu le-a mai permis sa sustina ritmul antrenamentelor in joc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related