Bogdan Ionita, pe axa agentie-client-freelance

Bogdan Ionita, pe axa agentie-client-freelance

9 ani de agentie: Propaganda, Saatchi&Saatchi, DraftFCB, Lowe. Apoi, un an la client: Marketing specialist la Therme. De cateva luni, freelancer. Planuri de viitor: Antreprenoriat. Bogdan Ionita a intrat in publicitate fara sa stie mai nimic - o spune el, nu noi :) - pentru ca ii placeau ideile din spatele reclamelor. A invatat multe intre timp si nu le-a pastrat doar pentru el, ba chiar ne-a facut o lista cu bullets.

Cu ele in bagaj si cu putine temeri a trecut la client, unde s-a adaptat repede. Recent insa a pornit o alta etapa, pe cont propriu, idee cu care cocheta de mai mult timp. Ce sfaturi are pentru cei din publicitate care se gandesc la freelanceriat? Independenta este o lama cu doua taisuri. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related