Petrom și Cohn&Jansen JWT dau startul partidelor de grătar

Petrom și Cohn&Jansen JWT dau startul partidelor de grătar

Începând cu luna mai, Petrom implementează o nouă campanie promoţională în parteneriat cu Berndes, producător de instrumente de bucătărie cu o istorie de aproape 100 de ani. 

Prin această promoţie, clienții benzinăriilor au acces la o gamă de produse BBQ (două modele de grătar și accesorii necesare pentru grătar) la prețuri reduse cu până la 80%. Promoția se desfășoară în perioada 8 mai – 6 august 2017.

Conceptul creativ al campaniei a fost dezvoltat de Cohn&Jansen JWT și cuprinde declinări instore, online, OOH, radio și TV.

 

"Petrom are misiunea de a-i ajuta pe români să ajungă la lucrurile care contează pentru ei, adică să fie mereu aproape de familie şi de prieteni. Şi cum nimic nu-i strânge mai repede pe cei dragi decât o partidă de grătar, acum la Petrom găseşti tot ce-ţi trebuie ca s-o pui în practică", declară Iulian Ducuţă (brand manager Petrom).

 

Conceptul campaniei reuneşte cele două mari pasiuni ale românilor, fotbalul şi grătarul la iarbă verde, iar spotul TV mizează pe umor cu ajutorul vocii celebrului comentator sportiv Emil Grădinescu.

"Insight-ul de la care am pornit este că cel care face grătarul este vedeta petrecerii şi are puterea de a-i strânge pe toţi împreună. De aici a pornit ideea de a-l trata pe acest personaj ca pe jucătorul vedetă al unei echipe de fotbal, în mijlocul unei acţiuni fulminante de a întoarce friptura", spune Alex Negoescu (Creative Director Cohn&Jansen JWT).

Echipele participante:

Echipa Petrom:
Bogdan Toacşe, Marketing Manager Petrom OMV
Iulian Ducuţă, Brand Manager Petrom
Andreia Tudor, Brand Manager Assistant
Ioana Florescu, Marketing Communications Business Partner

Echipa Cohn&Jansen JWT:
Andrei Cohn, Managing Partner & Creative Director
Alex Negoescu, Creative Director
Alexandra Manoilă, Copywriter
Adi Marciu, Art Director
Ştefan Chiriţescu, Strategic Planner
Mihaela Crăciunescu, Junior Strategic Planner
Miriam Ivănescu, Account Director
Andreea Mateescu, Account Manager
Raluca Diaconu, Digital Project Manager
Ilinca Dumitrescu, A/V Production Director
Virgil Ghelmeci, DTP

Echipa Atelieru
Andreea Mălăescu – Social Media Manager
Cristina Băra – Senior Webdeveloper
Robert Căpraru – Motion Graphics Designer

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related