Înghețata care militează pentru drepturile LGBT

Înghețata care militează pentru drepturile LGBT

Iată, chiar există o legătură între înghețată și drepturile omului, se pare. La noi, Coaliția pentru Vanilie se vrea un răspuns ironic și amuzant la Coaliția pentru Familie. În Australia, un brand de înghețată protestează puțin mai serios de atât.

Pentru a milita pentru drepturile LGBT, brandul de înghețată Ben & Jerry a instituit o regulă drastică în magazinele din Australia: nimeni nu are dreptul să cumpere două cupe de înghețată de același fel, până când cei care au același sex și se iubesc nu vor avea și dreptul să se căsătorească. 

În România, unde Andreea Bălan e singură pe scenă când militează pentru același lucru și brandurile se țin departe de astfel de subiecte, mișcarea poate părea surprinzătoare, dar nu e. Brandul a luat, în mai multe rânduri, poziție vizavi de subiectele politice (bani în campaniile electorale, schimbarea climatică etc). 

”Vrem să ne încurajăm fanii să le scrie parlamentarilor și să le spună că a venit timpul să facă din căsătorie un drept pentru toți. Dragostea vine în toate aromele”, arată un comunicat al companiei, publicat de Quartz.

În februarie, Senatul Australian a publicat un raport pentru a revizui legea căsătoriei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related