Baieti, si daca am strecura acolo un tricolor? Esti genial, sefu'!

Baieti, si daca am strecura acolo un tricolor? Esti genial, sefu'!

Am ajuns la concluzia ca orice furtisag marunt care este identificat in capitala Romaniei poate fi legat, intr-un fel sau altul, de Gabriela Firea. Daca nu ma credeti, faceti experimentul asta. Cand la Gara de Nord se va fi furat sau vandalizat vreun scaun de la KFC, incercati sa ramaneti la curent cu cazul. Politia va veni, va lua declaratii, iar intr-un final, rau-facatorul va fi prins. Iar din doua, trei sau patru conexiuni, se va ajunge la Gabi. Aceasta este parerea mea si nu a angajatorului meu. Ca sa se stie clar, caci la procesul civil de calomnie, lucrurile trebuie sa fie clare. #InCazCa

Ultimul caz de ”Six degrees of Gabi Firea” este cel semnalat de Eugen Erhan pe contul sau de facebook. Iata-l: 

 

In coltul din stanga, avem ”Families”, un logo facut in 1980 de Herb Lubalin, un designer newyorkez cunoscut pentru colaborari cu reviste precum Eros, Fact si Avant Garde.

In coltul din dreapta, avem un Comic Sans stilizat si pus in trei culori de catre ortodocsii de la ”Coalitia pentru Familie”.

Viata e complexa si plina de coincidente.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related