Experimentează Boiler Room alături de Ballantine’s, în Polonia. Special Guest: Seth Troxler

Experimentează Boiler Room alături de Ballantine’s, în Polonia. Special Guest: Seth Troxler

Ballantine’s continuă provocarea exclusivă pentru fanii muzicii electronice din România, cu ediția a II-a Ballantine’s Road To Boiler Room. Campania se desfășoară până pe 30 august 2017, iar în joc sunt 5 invitații la evenimentul Boiler Room & Ballantine’s True Music, organizat la Varșovia pe 21 septembrie 2017. Cap de afiș este Seth Troxler, unul dintre cei mai cunoscuți DJs și producători pe scena globală a muzicii electronice.

Drumul către Boiler Room Varșovia începe în online, cu locul de întâlnire pe pagina de Facebook Ballantine’s România. Iubitorii de sound-uri fresh trebuie să intre pe pagină și să se alăture event-ului Ballantine’s Road To Boiler Room – Seth Troxler. The Fresh și Color, organizatori de evenimente de muzică alternativă, vor fi gazde pe tot parcursul călătoriei și vor publica săptămânal provocări pentru participanți, alături de content exclusiv: track-uri lansate în premieră, remix-uri, interviuri cu artiști și live streaming-uri, totul direct de la evenimentele internaționale Boiler Room.

Pentru a câștiga una dintre cele 5 invitații la Boiler Room & Ballantine’s True Music în Varșovia, dar și alte premii săptămânale, participanții trebuie să lase cel puțin un comentariu la provocările lansate de gazdele The Fresh și Color în pagina event-ului Ballantine’s Road To Boiler Room – Seth Troxler.

Ballantine’s Road To Boiler Room – Seth Troxler este un proiect local care face parte din platforma internațională True Music, lansată la sfârșitul anului 2016 de Ballantine’s în parteneriat cu Boiler Room.

 

Invitat special în cea de-a doua serie de evenimente True Music este DJ Seth Troxler, care va mixa sound-urile Boiler Room & Ballantine’s True Music în 3 orașe: Salvador, St. Petersburg și Varșovia. La fiecare eveniment Boiler Room & Ballantine’s True Music, Seth va colabora cu artiști locali pentru remixuri exclusive. În cadrul Boiler Room Varșovia, DJ-ul va prezenta în premieră fanilor un EP unic, care va reuni toate track-urile remixate în cadrul evenimentelor Ballantine’s & Boiler Room True Music.

Platforma True Music a fost creată de Ballantine’s în parteneriat cu Boiler Room pentru a veni în sprijinul artiștilor care promovează muzica născută din pasiune, fără să cadă pradă compromisurilor dictate de scena muzicală mainstream. Al doilea turneu Boiler Room & Ballantine’s True Music vine în continuarea primei aventuri, încheiate pe 9 martie 2017 la Madrid, cu Maya Jane Coles cap de afiș.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related