Gala IAB MIXX Awards Romania are loc pe 15 iunie in cadrul ICEEFest. 12 agentii romanesti in cursa pentru premiile IAB MIXX Awards

Gala IAB MIXX Awards Romania are loc pe 15 iunie in cadrul ICEEFest. 12 agentii romanesti in cursa pentru premiile IAB MIXX Awards

Pe 15 iunie are loc cea de-a sasea editie IAB MIXX Awards Romania – etapa locala a celei mai importante competitii de marketing digital si interactive. Campaniile digitale romanesti care au facut ocolul retelelor sociale sau care au oferit publicului experiente interactive curajoase vor fi premiate la IAB MIXX Awards.

Gala de premiere va avea loc la Grand Digiplex Baneasa Mall, incepand de la ora 18.30 si face parte din programul oficial ICEEFest – cel mai mare eveniment de internet si new media din Europa Centrala si de Est. Pentru participare, ca sustinator al agentiilor sau ca public, este necesara completarea unui scurt formular online.

12 agentii din Romania au ajuns pe shortlist-ul IAB MIXX Awards, iar campaniile acestora sunt in proces de evaluare de catre juriul international care va alege castigatorii pe fiecare categorie. Pentru a ajunge in shortlist, fiecare campanie trebuie sa intruneasca minim 55 de puncte, iar un castigator de categorie trebuie sa obtina peste 65 de puncte in urma evaluarii juriului.

Presedintele juriului IAB MIXX Awards Romania este Ian Haworth – Executive Creative Director Wunderman UK, ce include si coordonarea activitatii din regiunea EMEA: 

”Sunt entuziasmat pentru rolul de presedinte al juriului la MIXX Awards Romania, e un privilegiu sa am acces la un volum asa mare de munca creativa pe care n-as avea cum s-o vad in alt context. Sper sa descopar experiente cu adevarat inovative care reusesc sa creeze legaturi emotionale autentice cu consumatorii”, a declarat Ian cu privire la rolul sau in cadrul IAB MIXX Awards Romania.

Ian Haworth are o experienta de peste 15 ani in domeniul marketingului digital, incluzand pozitii la Saatchi & Saatchi din Noua Zeelanda, Tequila UK sau Rapp UK. Are peste 100 de premii in palmares si a jurizat campanii la toate marile competitii de profil, inclusiv Cannes Lions, DMA Awards sau Campaign Big Awards.

 

SHORTLIST IAB MIXX Awards Romania

Best Performance Campaign
Jocurile Frumusetii - Starcom Romania
LG Private Black Friday - Interactions Marketing 

Best Native Campaign
360 Saloon - Kubis Interactive

Best Video                     
Antimanifesto - Jazz Communications 

Best Content Marketing Project
Lenovo – Back to school - Digital Star 
Future Chatbot - MediaEDGECIA Romania
Making people understand, love and buy education with Leverage - Makesense 

Best digital PR campaign
Happy Calls - Jazz Communications 
The first theatre play with an audience casting - Golin 
Woe Christmas Tree - Friends/TBWA

Best Social Media Campaign
Electric Castle Unofficial Partner – Golin 

Best Interactive Experience
Turn Up the Volume of Nature - Think Digital 
Gilette Mach 3 - Gameloft 

Most experimental & innovative
The Challenge - Leo Burnett 

Best Mobile Campaign
Jacobs Kronung Time Together  - Digital Star 

Agentiile premiate in cadrul IAB MIXX Awards vor detine un premiu oferit de filiala din Romania a reputatei retele International Advertising Bureau, cu 44 de reprezentante in toata lumea. In plus, campaniile castigatoare au ocazia sa se inscrie la premiile IAB MIXX Awards Europe, decernate in fiecare an in cadrul festivalului european INTERACT – platforma anuala de intalnire intre cei mai importanti reprezentanti ai pietei de advertising si digital la nivel european. 

Parteneri IAB MIXX Awards: ICEEFest, Belle Maison SPA, Douglas.

Parteneri media: Pagina de Media, Wall-Street, IQads, Ctrl-D.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related