Red Bull cheama toti corporatistii sa fie #GataLa4 pe 21 iunie!

Red Bull cheama toti corporatistii sa fie #GataLa4 pe 21 iunie!

Stii cum zici tot timpul ca de astazi pleci mai devreme de la birou? De foarte putine ori te-ai tinut de cuvant si asa ca nu ne raman decat armele grele: acel "astazi" are de-acum deadline fix si nenegociabil. Pe 21 iunie, cea mai lunga zi din an, o sa fii atat de productiv la birou incat intreg to-do list-ul tau va fi #GataLa4. Nu fara ajutor, ci cu-o pereche de aaaripi de la Red Bull: ti se planuieste o interventie, tie si tuturor celor care, din ambitie, dedicare si dragoste de job, uita ca au task-uri misto de bifat si-n viata personala.

"Busy is the new happy". Stii vorba si, cel mai probabil, o traiesti. Paradigma omului modern al lui 2017 propovaduieste implinirile venite din aglomeratie - pentru ca, ce bine, avem joburi cu satisfactii si directii care ne plac peste masura. Partea cealalta a monedei e ca nu prea mai stai locului si sari hop dupa hop, in timp ce timpul trece si pierzi din vedere un mic adevar, care mai e si universal valabil (bata-l vina!).  Atentie, tine-ti mintea deschisa si asculta-ne un pic cand iti spunem: hei, exista viata si dupa munca.

Dovezile? Bicicleta cazata pe balcon, cartile salutate doar din priviri, timpul pierdut in trafic, filmele amanate, iesirile ratate, hobby-urile puse la colt, familia, prietenii, pisicile, cainii si testoasele care au nevoie de la fel de multa implicare ca intalnirile si rapoartele de la birou.

Deci de ce sa stai peste program cand ai atatea de facut? 
Nu raspunde; nu esti de incredere. Mai bine asculta pana la capat. Red Bull intervine decis si ferm in viata ta ca sa-ti spuna: demonstreaza-ti ca poti fi #GataLa4 pe 21 iunie. Si, de pe 22 incolo, redu overtime-ul din viata ta.

N-o sa fii singur, ai galerie. Radio Guerrilla sustine acest demers, iar live in Guerrilla Logout o sa ploua cu metode incercate de surescitare a productivitatii si cu propuneri inedite de activitati pentru dupa program.

Iar la birou, in linia intai, primesti intariri sub forma de aripi: daca te inscrii aici, sa te astepti la o vizita din partea fortelor terestre Red Bull, dotate cu vehicule blindate cu doze, care sa te aduca in siguranta pana la ora 16.00 - si, mai ales, dincolo de ea.

Si, in caz ca ai uitat ce si cum e de facut cu timpul liber, ai o varianta de to-do list pentru cele doua ore extra din cea mai lunga zi a anului: Les Elephants Bizarres concerteaza de la 16.00 in parcarea Iride Business Park din Pipera, iar World Class te asteapta intre 16.30 si 18.00 la un curs de yoga - in Upground, Promenada, Pipera Plaza sau Caro.

Sau, daca vrei, nu face nimic - stai si bea cocktailuri colorate cu Red Bull Editions pe un fundal de funky-jazz curat de DJi la Control, Gradina Eden, Terasa Monteoru, Gradina Dorobanti, Funky Lounge, E3 by Entourage si Seva Lounge, adica terasele misto din Bucuresti la care nu ajungi pe cat ai vrea. 

Totul, cu permisiunea angajatorilor (care, sa nu uitam, tot oameni sunt, ca tine).

Asa ca, angajator sau angajat, daca nu vrei sa-ti superi viata personala pana nu te mai baga deloc in seama, ia masuri: fa din 21 iunie cea mai productiva prima zi din restul zilelor tale la birou. Afla cum pe redbull.ro/gatala4.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related