Oana Tache, in televiziune de la 5 ani: "Sunt copilul rebel care face asta de 25 de ani"

Oana Tache, in televiziune de la 5 ani: "Sunt copilul rebel care face asta de 25 de ani"

Oana Tache a inceput in televiziune la 5 ani si a ramas aici 25 de ani, schimband, bineinteles, platourile de filmare. De la Abracadabra, in 1992, la Scoala Vedetelor  in 2004, la roluri in productii precum Un Film Simplu, Doctori de Mame si Pariu cu Viata, VJ la MTV, reporter ProTV.

Un bilant matematic arata asa: 150 de interviuri cu artisti straini, peste 2.000 cu ai nostri, realizator de programe la peste 50 de emisiuni TV.

Omul potrivit care sa fie prezent la primele filmari ale unor tineri care vor sa inceapa in televiziune. Cei de la ProTV au lansat o campanie prin care cauta reporteri pentru festivalul Untold. Ei isi vor incepe ucenicia de reporteri in cadrul evenimentului, prin Live-uri pe Facebook, materiale video pentru site si impresii la cald de la Untold. Inainte, cei selectati vor trece printr-un bootcamp in Pro, iar la festival, cei doi castigatori vor fi indrumati de Oana Tache, care le va impartasi din experienta ei in televiziune.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related