Distracție la înălțime, capitolul 5: sâmbătă, 1 iulie, The Biggest Rooftop Party revine în București

Distracție la înălțime, capitolul 5: sâmbătă, 1 iulie, The Biggest Rooftop Party revine în București

AllTimeClubbing organizează pe 1 iulie, la București, cea de-a cincea ediție a celui mai mare rooftop party din România. “The Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night” va avea loc pe acoperișul Centrului Auto Cobălcescu din Splaiul Unirii 311, o terasă cu o suprafață de 7000 mp și o capacitate de 10.000 persoane.

Este al cincilea an la rând în care rooftopul de la Auto Cobălcescu va prinde viață și va scrie istorie, alături de cei mai mari DJ de muzică electronică.

"Am început timid, dar am crescut repede. Dacă la prima ediție, peste 2700 de clubberi au urcat pe acoperiș alături de noi, la a doua ediție numărul lor aproape că s-a dublat, iar acum, la cea de-a cincea ediție, sperăm ca suprafața de 7000 metri pătrați a rooftopului să fie plină ochi", declară Cosmin Eparu (Manager Alltime Clubbing – organizatorul evenimentului).

 

Line up-ul evenimentului îi include pe Nakadia, best newcomer pe scena tehno din Thailanda, NUSHA, Atapy, JUST2, Olivian Nour, Clarkent, Livia Andrei și Tania. Special Guest la ediția cu numărul 5, Federico Gardenghi, unui dintre cei mai hot DJ de pe scena trance, la numai 13 ani!

Primul Rooftop Party a avut loc în 2013 în București și s-a bucurat de prezența headlinerului Oliver Koletzki. În 2014, The Biggest Rooftop Party se extinde în Iași și Timișoara, iar în 2015, evenimentul are loc în 5 orașe importante, pe listă adăugându-se Cluj și Bacău. Anul acesta, The Biggest Rooftop Party are loc în București (1 iulie), Timișoara (17 iunie), Iași (3 iunie) și Bacău (2 iunie).

Pentru că ritmurile electronice și activările digitale inovatoare merg mână în mână, the Biggest Rooftop Party in Town 5th Edition by Day & Night e organizat de AllTimeClubbing în parteneriat cu agenția de comunicare Godmother, brand experience artisans.

"10 ore de eveniment si un vibe pozitiv reprezinta contextul perfect pentru branduri unde pot experimenta alaturi de publicul tanar si plin de energie", declară Valentin Vacarus (manager Godmother, agentie partenera a evenimentului).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related