JustAD incepe comunicarea pentru Hutton

JustAD incepe comunicarea pentru Hutton

Agentia de publicitate JustAD devine partenerul de comunicare al brandului de paste Hutton.

JustAD va oferi servicii integrate de comunicare si de consultanta strategica pentru ca brandul Hutton sa patrunda pe piata produselor de acest tip cu o viziune inedita.

Agentia de publicitate incepe comunicarea pentru brandul de paste Hutton lansand campania “Paste cu personalitate”, o campanie care admira faptul ca oamenii sunt diferiti si incurajeaza exprimarea fiecaruia in felul sau unic. Aceasta se adreseaza tuturor iubitorilor de paste care sunt in cautarea unor produse facute dupa retete cu traditie.

 

"Este un parteneriat pe care ni l-am dorit foarte mult si ne bucuram ca s-a concretizat. Avem ocazia sa colaboram cu un brand de paste cu traditie in care credem foarte mult si care are foarte multe de aratat. Comunicarea va incepe in aceasta luna prin campania Hutton – paste cu personalitate, o campanie diferita de tot ce s-a mai vazut pana acum pe acest segment de produse. Acesta este si modul in care ne dorim sa continuam pe acest drum – echipati cu imaginatie, creativitate si solutii diferite dar de impact pentru clientii nostri".
Alina Stanciu (Head of Strategy JustAD)

 

"Iubim ceea ce facem si ne iubim clientii. De aceea, ne dorim ce este mai bun pentru ei: sa se indragosteasca la fel ca noi de gustul pastelor Hutton. Am inceput cu produse de exceptie si, cu ajutorul agentiei de publicitate JustAD, continuam cu o comunicare profesionista. Suntem entuziasmati de acest nou capitol. Multumim echipei creative pentru ideile si insight-urile de care au dat dovada si de care suntem convinsi ca vor mai da dovada. Campania lansata recent reprezinta inceputul unei frumoase povesti ce merita sa fie auzita."
Richard Hutton (administrator firma)

 

 

In prezent, Hutton activeaza pe mai multe piete: Bucuresti, Satu Mare, Cluj, Iasi, Timisoara, Braila, Constanta, Brasov, Craiova, Targu Mures in retelele Profi, Auchan City, Auchan Coresi si Selgros. Lista completa poate fi consultata pe site-ul Hutton, unul dintre canalele oficiale de comunicare ale brandului, pe langa Facebook si Instagram. De peste 25 de ani, Hutton produce paste de calitate superioara obtinute din cele mai bune ingrediente, conform retetei traditionale a familiei Hutton. Misiunea Hutton este aceea de a crea paste savuroase pentru intreaga familie.

Echipa

Ionut Belet / Strategic Planner
Anca Patru / Copywriter & Social Media Manager
Mihai Stoica / Graphic Designer
Alina Stanciu / Account Manager
Martha Ionescu / Account Executive

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related