Agenția Dare Digital devine partenerul strategic al METRO România pentru comunicarea în mediul digital

Agenția Dare Digital devine partenerul strategic al METRO România pentru comunicarea în mediul digital

Agenția Dare Digital a câștigat licitația organizată de METRO, liderul comerțului cash&carry din România, și se va ocupa, pentru următorii doi ani, de strategia de comunicare digitală a companiei. Dare Digital a fost selectată în urma unui amplu proces, la care a participat alături de alte două agenții din România. 

Agenția va oferi soluții de digital marketing, dar și servicii de consultanță strategică și Project Management, menite a facilita comunicarea serviciilor pe care METRO le oferă principalelor sale categorii de clienți. Dare Digital va coordona activitățile de comunicare ale companiei în mediul digital, contribuind la consolidarea identității brand-ului în mediul online.

"Suntem încântați să continuăm colaborarea începută cu METRO România în urmă cu doi ani și să participăm cu insight-uri strategice, bine ancorate în industrie, la consolidarea și dezvoltarea continuă a identității brand-ului în mediul online. Activitățile de digital marketing pentru o companie de acest calibru sunt întotdeauna provocatoare, luând în considerare și specificul business-ului, însă am dovedit că avem atât creativitatea, cât și pragmatismul pe care un astfel de business le cere", declară Ciprian Susanu (General Manager Dare Digital).

 

"Principalul obiectiv al strategiei METRO este de a ajuta clienţii profesioniști să aibă succes în afacerile lor. O zonă preponderentă în activitatea afacerilor independente devine zona de comunicare digitală, așa că am căutat să ne asociem cu cel mai relevant partener cu competențe digitale, care să fie alături de noi în atingerea obiectivelor. Echipa Dare Digital a fost alegerea firească, este un partener alături de care vom lansa inițiative, programe și proiecte dedicate clienților METRO profesioniști. Mediul dinamic de business are nevoie de răspuns în timp real și inovații care depășesc sfera marketingului tradițional, iar parteneriatul cu Dare Digital, suntem convinşi, va aduce beneficii importante clienților METRO – fie că vorbim despre comunicare, avantaje competitive, soluții personalizate sau servicii noi", spune Marina Zara (Marketing Driver METRO România).

 

Echipele participante:

Echipa METRO România:
Marina Zara – Marketing Driver
Andreea Diaconu – Digital Marketing Manager

Echipa Dare Digital:
Mihai Puținelu, Client Service Director & Trends Anticipator
Ovidiu Cazamir, Digital Account & Executive Pragmatic Visionary
Alin Nemuț - Digital Marketing Expert & Strategic Visionary
Oana Rotaru – SEO & Pay-Per-Click Genius
Adrian Rădulescu – E-mail Marketing Specialist & ROI Virtuoso
Cătalina Cazacu – PPC Expert & Campaigns Designer
Paul Tănase – Art Director & New Layer Deputy
Alexandra Andrei – Content Manager & Crafter

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related