Mastering The Music Business - MMB Live Showcase | Descoperind artiști, susținând talentul

Mastering The Music Business - MMB Live Showcase | Descoperind artiști, susținând talentul

Mastering The Music Business este prima conferință dedicată în primul rând artiștilor independenți și va avea loc pe 10 și 11 iulie la București. În cadrul ei vor avea loc prezentări și workshop-uri menite să îi introducă pe artiștii independenți în lumea antreprenoriatului în industria muzicală. Între toate acestea, muzica nu avea cum să lipsească, așa ca în fiecare seară, după conferință, clubul Fratelli va găzdui MMB Live Showcase.

Orice artist sau trupă la început de drum știe că cel mai greu lucru este să găsești locuri în care se cântă. Cu toții vor să se facă văzuți și mai ales auziți, să-și descopere fanii și să se lase descoperiți. Însă cel mai important este să fie văzuți și auziți de oameni relevanți din industria muzicală care să-i sprijine mai apoi în dezvoltarea carierelor proprii.

Evenimentul va avea loc în serile de 10 și 11 iulie, începând cu orele 20:00. La Fratelli vor exista două scene pe care, în fiecare dintre cele două seri, se vor succede artiștii și trupele în scurte recitaluri de câte 30 minute.

MMB Live Showcase completează conferința Mastering The Music Business ce va avea loc în perioada 10-11 iulie 2017 la Culturadata. Conferința este inițiată și organizata de Star Management și Asociația Star Education în parteneriat cu Overground Music și Agenția de Vise, Coorganizator: Culturadata – Institutul Național pentru Cercetare și Formare Culturală. Aceasta se va bucura de participarea unor vorbitori internaționali precum Sam Taylor de la Tune Core, Lucas Iliev de la Music Gateway sau Daniel Somlo de la Budapest Showcase Hub, dar și artiști, manageri și promoteri din România, care vor aborda subiecte de interes pentru întreaga industrie muzicală: de la modalități extinse de monetizare a muzicii la marketing online, strategii de management și promovare.

Participanții la conferință vor avea accesul la MMB Live Showcase inclus în taxa de participare și vor putea intra prezentând badge-ul de acces. Pentru cei care nu participă la conferință și doresc să participe doar la MMB Live Showcase, există o taxă de acces în valoare de 30 de lei care poate fi achiziționată de pe site (‘voucher showcase’).

Partenerii media ai evenimentului sunt: BestMusic.ro, Metalhead.ro, Infomusic.ro, Unsitedemuzica.ro, Metropotam.ro, Revista Biz, Letsrock.ro, Revista Sunete, Zile și Nopți, AListMagazine, Kooperativa 2.0, MaximumRock.ro

Taxa de acces la conferință va fi, în funcție de data achitării, după cum urmează:

  • 55 eur – early bird (până pe 15 iunie)
  • 75 eur – normal (între 16 iunie și 9 iulie)
  • 99 eur – în zilele de conferință
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related