Da, Ardealul se vinde. Și ceapa la fel, combinați-le cu încredere

Da, Ardealul se vinde. Și ceapa la fel, combinați-le cu încredere

Dumnezeu, Allah si Buddha iti dau, dar nu-ti baga in traista. Cu alte cuvinte, poate sa se iveasca un context potrivit pentru chestii faine, la fiecare jumatate de ora; daca nu te misti repede, degeaba. Lucrurile triste si caraghioase care se petrec la varful politcii romanesti au dat prilejul unor contextuale de toata frumusetea, dar Top2-ul nostru e usor de formulat.

Mai intai, avem Ardealul asta. Care e al nostru, dar, sa vedeti, o parte din el e lasat in custodie secuilor, care voteaza cu UDMR-ul, care prin vorba buna nu obtin nimic pentru ai lor, asa ca santaj si... asa mai departe. Si cica de dragul unei motiuni (cuvant cu o istorie care ne trece si prin Tara Motilor, evident) Ardeaul s-ar vinde.

Pai daca-i asa, ”Ardealul cu Fainosag” consimte. Dar sa se ia act: pui, porc, vegetal si atat. Fara experimente pe iepuri, vite sau Funar.

 

Iar saptamana trecuta, cand totul a facut ”poc”, creativii de la Delaco au aratat curaj si umor cu supozitia lor de mai jos. Bine, cand ai de partea ta CASCAVALUL insusi, cerul este limita creativitatii. Poti face ce vrei din politicienii momentului, ii poti stiliza si le poti atribui pofte si ganduri cat se poate de umile. Pofta de cascaval e una dintre ele. 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related