Costin Velicu (VICE Romania): Povestea cu J&B este o poveste de succes in ceea ce priveste branded contentul. VICE a fost un creator de continut in acest proiect

Costin Velicu (VICE Romania): Povestea cu J&B este o poveste de succes in ceea ce priveste branded contentul. VICE a fost un creator de continut in acest proiect

Alaturi de Costin Velicu (Managing Director VICE Romania) patrundem in cele ce urmeaza in universul de branded content al VICE, centralizat in cadrul Virtue, o agentie care a luat fiinta in 2006 ca o divizie de creatie in cadrul VICE. Intre timp, Virtue a devenit un grup ce ofera servicii full-service, recent avand loc si o noua numire la conducerea grupului, precum si anuntul extinderii businessului in India si Orientul Mijlociu: Rob Newlan a devenit EMEA Chief Executive Officer al Virtue Worldwide, grupul integrand si agentia de digital Carrot Creative, compania de productie Pulse Films si Starworks Group (SWG), un hub de content dedicat industriilor de fashion & beauty. In Europa, Virtue a lucrat pana acum cu clienti precum Unilever, Nike, Google, Chanel, Timberland si altele. Virtue Romania se ocupa in prezent de conturile de social media ale Kiss FM Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related