Online se poate face orice. Chiar si Tangomeet-uri saptamanale cu profesori din Argentina

Online se poate face orice. Chiar si Tangomeet-uri saptamanale cu profesori din Argentina

Povestea celui mai recent proiect al Catalinei Rusu incepe in 2008, pe vremea cand, la indemnul unei prietene, se apuca de cursuri de tango argentinian, in Bucuresti. Descoperind complexitatea comunitatilor de tango, vede in ea o oportunitate de business. Impreuna cu trei prieteni, dintre care doi profesori de tango, descopera nevoia platformei online de cursuri, Tangomeet:

"Cei care invata tango, la un moment dat incep sa calatoreasca mult pentru a intalni profesori de talie internationala; ceea ce poate deveni prea scump si prea time-consuming".

Dupa ce-au pus planul pe hartie si-au facut zeci de Skype calls cu profesori din toata lumea, au filmat si primul set de lectii. Functionalitatea platformei a ramas aceeasi: creat cont si platit abonamentul care iti ofera o lectie sau doua pe saptamana. De-a lungul celor 6 ani de existenta, lista profesorilor si oferta cursurilor au evoluat. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related