Aplicația care va lecui doamnele de la ghișeu de datul ochilor peste cap

Aplicația care va lecui doamnele de la ghișeu de datul ochilor peste cap

Cine n-a avut experiențe rele cu taximetriștii sau cu funcționarii instituțiilor de stat înseamnă că ori nu e român, ori stă la țară. Felicitări fericiților câștigători, în ambele cazuri! Dar chiar și pentru ceilalți, oameni ai orașului, lucrurile avansează înainte, vorba unui om de radio trecut și el prin multe. Avansează în sensul că apar unelte noi și oameni noi, care își pun la bătaie timpul și skill-ul pentru a face lucruri. 

Săptămâna trecută, niște studenți, mai exact echipa câștigătoare a DiploHack Bucuresti, au lansat Funcţionarului Public Online - FIBO. Care este ”o aplicație care oferă cetățenilor accesul la date și informații despre procedurile administrative privind obținerea și/sau depunerea documentelor necesare în interacțiunea cu instituțiile publice (acte de identitate, permise de conducere, pasapoarte, permise de ședere, formulare fiscale, etc.)”

Aplicația încă mai are mici neajunsuri, însă chiar așa, suntem cu un pas mai aproape de ziua în care doamna de la ghișeu nu va mai putea spune că ne lipsește cererea aia. Ce cerere? Nu contează, oricare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded