25 de oameni, 7 clienti si o orientare spre content. Despre debutul Fractal Communications in grupul Geometry Global

25 de oameni, 7 clienti si o orientare spre content. Despre debutul Fractal Communications in grupul Geometry Global

Ideea infiintarii unei noi agentii a aparut initial ca urmare a unor cresteri sustinute ale veniturilor din zona de PR ale Geometry Global. Odata cu dezvoltarea unei divizii de content si cresterea nivelului de aglomerare al agentiei, se contura tot mai clar o entitate separata, cu orientare spre content, social media si PR. Astfel, Geometry Global va merge catre clienti regionali si globali in cadrul retelei, transferand inspre Fractal Communications specializarile de mai sus si un focus catre piata locala. 

"Vorbim de clienti Geometry Global care au trecut in portofoliul Fractal, dar si despre clienti care au venit spre noi, pitchurile fiind luate direct de catre noua structura", spune Mircea Pascu (Managing Director, Fractal Communications).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related