Noul spot de la Savana este un omagiu adus lui Dennis Rodman

Noul spot de la Savana este un omagiu adus lui Dennis Rodman

Adevarul gol-golut: ne-am uitat la spotul asta nou de la Savana de mai multe ori. Ca sa fim siguri ca asimilam nu doar mesajul, ci si nuantele (sic) mesajului. Echipa Papaya Advertising s-a intrebuintat serios de data asta. In primul rand, unde au gasit soparla aia? Pare a fi un varan, dar nu suntem siguri nici de asta, ca mai toata lumea se pricepe la varani, pe la noi. 

 

De altfel, trecand prin toate cele 60 de secunde, ramai plin de intrebari. Mai intai, ce-a vrut sa spuna doamna aia prin ”intrati pe aici”? Pai, pe unde sa intre oamenii, daca nu pe acolo? Totul pare sa duca spre un mesaj de tipul ”e ok sa fii altfel”. Home-schooling-ul, animalele de companie ciudate, tatuajele cu serpi pe piele alba, motocicleta cu atas. Si peste toate, concubinul ala cool, care gateste ciorba de cocos cu taitei facuti de el. Pe bune, Papaya, nu mai baga idei nerealiste in capul fetelor! 

 

 

E frumos cand vopseaua de perete ne apropie. Cand un roz aplicat cu trafaletul estompeaza diferentele si instiga la iubirea celui de langa noi. Savana Culoare, acest Nelson Mandela al pietei de lavabile, stie ca, in definitiv, cu totii suntem datori cu o zugrvaveala.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related