Noul spot de la Savana este un omagiu adus lui Dennis Rodman

Adevărul gol-goluț: ne-am uitat la spotul ăsta nou de la Savana de mai multe ori. Ca să fim siguri că asimilăm nu doar mesajul, ci și nuanțele (sic) mesajului. Echipa Papaya Advertising s-a întrebuințat serios de data asta. În primul rând, unde au găsit șopârla aia? Pare a fi un varan, dar nu suntem siguri nici de asta, că mai toată lumea se pricepe la varani, pe la noi. 

De altfel, trecând prin toate cele 60 de secunde, rămâi plin de întrebări. Mai intâi, ce-a vrut să spună doamna aia prin ”intrați pe aici”? Păi, pe unde să intre oamenii, dacă nu pe acolo? Totul pare să ducă spre un mesaj de tipul ”e ok să fii altfel”. Home-schooling-ul, animalele de companie ciudate, tatuajele cu șerpi pe piele albă, motocicleta cu ataș. Și peste toate, concubinul ăla cool, care gătește ciorbă de cocoș cu tăiței făcuți de el. Pe bune, Papaya, nu mai băga idei nerealiste în capul fetelor! 

E frumos când vopseaua de perete ne apropie. Când un roz aplicat cu trafaletul estompează diferențele și instigă la iubirea celui de lângă noi. Savana Culoare, acest Nelson Mandela al pieței de lavabile, știe că, în definitiv, cu toții suntem datori cu o zugrvăveală.Branduri

Sectiune

DictionarRelated